דג סנדל טעים לתנור נטול גלוטן, ו pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 44 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 511 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם מלח, מיונז, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. מתכונים דומים: דג סנדל טעים, מהיר וקל תנור אפוי דג סנדל, ו דג סנדל עלום בתנור עם שום ושמן זית.
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). הכן צלחת אפייה 13x9 אינץ ' עם תרסיס בישול שאינו מקל.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי רב-גרעיני מבושל חם
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
2
מתבלים את שני הצדדים של פילה דג סנדל במלח.
מרכיבים שתצטרך
פילה פלאונדר
(או או רגיל)
3
מניחים לתבנית אפייה מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
4
מברשת 1 כף מיץ לימון על פילה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
5
מערבבים גבינת פרמזן, חמאה מומסת, מיונז, בצל ירוק, ו 2 כפות מיץ לימון בקערה; כפית על פילה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
כוס חזה הודו מבושל מגורר
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
(65 עוגיות)
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
6
אופים דג סנדל בתנור שחומם מראש במשך 10 דקות. החלף תנור לצלייה; פילה צלוי עד צמרות הם רק השחמה, 3 עד 5 דקות.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.