דג סנדל עם סלסה פפאיה קארי
אם יש לך מלח, עגבניות שזיפים, בצל סגול, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. עם כפית ציון של 34% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: סלסה פלאונדר, סלסה פפאיה, ו סלסה פפאיה.
הוראות
שלב הראשון 8 מרכיבים בקערה, ערבוב טוב. כיסוי וצינה לפחות 15 דקות.
מניחים דגים על מתלה של מחבת מטאטא מצופה ספריי בישול. Broil 5 1/2 אינץ ' מחום (עם דלת תנור חשמלי נפתח חלקית) 6 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג. או, מתלה גריל עם ספריי בישול; מקום על גריל מעל גחלים בינוני חם (350 עד 400).
מניחים דגים על מתלה, וגריל, מכוסה, 3 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג. כדי לשרת, כפית סלסה פפאיה על דגים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו אספרטו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![אספרטו פינו גריג ' יו.]()
אספרטו פינו גריג ' יו.
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן קליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.מגוון להפליא. מצוין כאפרטיב וההשלמה המושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תהנה מקורר היטב.