קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות38
מגזין

דג שלם אפוי במלח ים

דג שלם אפוי במלח ים
דג שלם אפוי במלח ים הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 375 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו חלבוני ביצה, קופסאות מלח ים גס, לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלבונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג בננה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: דגים אפויים במלח, דג שלם אפוי במלח ים, ו דג אפוי שלם עם מלח לימון ואיולי.

הוראות

1
מתלה עמדה במרכז התנור; מחממים ל 232°. Line גדול מסגרת אפייה עם לסכל, משאיר שיפוץ נדיב.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שלב הראשון 3 מרכיבים במחבת קטנה. טוסט תבלינים על חום בינוני עד תחילת פופ, ערבוב לעתים קרובות, על 9 דקות. תבלינים מגניבים. למחוץ גס ב מרגמה עם עלי או שקית פלסטיק resealable כבד עם פטיש.לשטוף דגים מבפנים ומבחוץ; לטפוח יבש.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
מרגמה ועלימרגמה ועלי
3
מפזרים את כל תערובת התבלינים בחלל הדגים. דברים עם כרישה ופרוסות לימון.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
4
לטאטא חלבונים ביצה ומים בקערה גדולה כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
תוסיף מלח. מערבבים עד מלח הוא רטוב באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
מורחים 2 כוסות תערובת מלח ב 4 אינץ 'רחב, 12 אינץ' ארוך רצועה (או להשתמש יותר באורך שווה של דגים) על גיליון מוכן.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
מניחים דגים על מלח. מכסים את הדגים לחלוטין עם תערובת מלח נותרת, לחיצה על החותם.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
אופים דגים 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
בואו לעמוד בקרום 10 דקות.באמצעות סכין גדולה, קרום ראפ בחדות לפצח.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
10
צחצח מלח מדגים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
11
חותכים לחלקים ומגישים, עוברים שמן זית כתית מעולה ופלחי לימון לצד.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
טריז לימוןטריז לימון

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Alsace Willm Pinot Gris Reserve. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.