קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות38
מגזין

דג שלם אפוי במלח ים

דג שלם אפוי במלח ים
דג שלם אפוי במלח ים הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 375 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו חלבוני ביצה, קופסאות מלח ים גס, לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלבונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג בננה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: דגים אפויים במלח, דג שלם אפוי במלח ים, ו דג אפוי שלם עם מלח לימון ואיולי.

הוראות

1
מתלה עמדה במרכז התנור; מחממים ל 232°. Line גדול מסגרת אפייה עם לסכל, משאיר שיפוץ נדיב.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
שלב הראשון 3 מרכיבים במחבת קטנה. טוסט תבלינים על חום בינוני עד תחילת פופ, ערבוב לעתים קרובות, על 9 דקות. תבלינים מגניבים. למחוץ גס ב מרגמה עם עלי או שקית פלסטיק resealable כבד עם פטיש.לשטוף דגים מבפנים ומבחוץ; לטפוח יבש.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
מרגמה ועלימרגמה ועלי
3
מפזרים את כל תערובת התבלינים בחלל הדגים. דברים עם כרישה ופרוסות לימון.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
4
לטאטא חלבונים ביצה ומים בקערה גדולה כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
תוסיף מלח. מערבבים עד מלח הוא רטוב באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
6
מורחים 2 כוסות תערובת מלח ב 4 אינץ 'רחב, 12 אינץ' ארוך רצועה (או להשתמש יותר באורך שווה של דגים) על גיליון מוכן.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
7
מניחים דגים על מלח. מכסים את הדגים לחלוטין עם תערובת מלח נותרת, לחיצה על החותם.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
8
אופים דגים 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
בואו לעמוד בקרום 10 דקות.באמצעות סכין גדולה, קרום ראפ בחדות לפצח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
10
צחצח מלח מדגים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
11
חותכים לחלקים ומגישים, עוברים שמן זית כתית מעולה ופלחי לימון לצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
טריז לימוןטריז לימון

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Alsace Willm Pinot Gris Reserve. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.