דג שלם אפוי במלח ים
דג שלם אפוי במלח ים הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 375 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו חלבוני ביצה, קופסאות מלח ים גס, לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלבונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג בננה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: דגים אפויים במלח, דג שלם אפוי במלח ים, ו דג אפוי שלם עם מלח לימון ואיולי.
הוראות
מתלה עמדה במרכז התנור; מחממים ל 232°. Line גדול מסגרת אפייה עם לסכל, משאיר שיפוץ נדיב.
שלב הראשון 3 מרכיבים במחבת קטנה. טוסט תבלינים על חום בינוני עד תחילת פופ, ערבוב לעתים קרובות, על 9 דקות. תבלינים מגניבים. למחוץ גס ב מרגמה עם עלי או שקית פלסטיק resealable כבד עם פטיש.לשטוף דגים מבפנים ומבחוץ; לטפוח יבש.
מפזרים את כל תערובת התבלינים בחלל הדגים. דברים עם כרישה ופרוסות לימון.
לטאטא חלבונים ביצה ומים בקערה גדולה כדי להתמזג.
תוסיף מלח. מערבבים עד מלח הוא רטוב באופן שווה.
מורחים 2 כוסות תערובת מלח ב 4 אינץ 'רחב, 12 אינץ' ארוך רצועה (או להשתמש יותר באורך שווה של דגים) על גיליון מוכן.
מניחים דגים על מלח. מכסים את הדגים לחלוטין עם תערובת מלח נותרת, לחיצה על החותם.
בואו לעמוד בקרום 10 דקות.באמצעות סכין גדולה, קרום ראפ בחדות לפצח.
חותכים לחלקים ומגישים, עוברים שמן זית כתית מעולה ופלחי לימון לצד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Alsace Willm Pinot Gris Reserve. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.