דג שלם של מלח הוא מתכון ללא חלב ופסקטרי עם 2 מנות. בבמנה עיקרית זו יש 1062 קלוריות , 120 גרם חלבון ו -15 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 55% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא את המתכון הזה כבעל טעם ומשביע. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . אם יש לכם פלפל טרי טרי, מלח ים, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם ציון של 88% , המנה הזו מדהימה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם דג שלם בצורת מלח עם תפוזים בדם , דג צ'יפס מלח וחומץ - 5 נקודות , ודג צ'יפס מלח וחומץ - 5 נקודות .
הוראות
1
מחממים את התנור ל-400 מעלות צלזיוס. מרפדים תבנית בנייר אפייה, גזוזת עד 3 אינץ' בקוטר מסביב לחלק החיצוני של הדג.
מרכיבים שתצטרך
דגים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוכן לאכילה
4 אונקיות שרימפס מבושלים וקצוצים מוכנים לאכילה
אריזת צ'יפס וניל או אפייה לבנים
2
בקערה בינונית מערבבים את החלבונים, מלח ים, קמח, 2 כפות מהפטרוזיליה ו-1/2 כוס מים.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
מלח ים
מוצרלה מגוררת, לקישוט, לא חובה
1 1/2 כוסות 1/2 אינץ' חתיכות Haricots Verts
זיתים חצויים, מגולענים
ציוד שתשתמש בו
כ-1/3 כוס פרמיג'אנו-רג'יאנו מגורר
3
מערבבים עם הידיים עד שנוצרת עיסה סמיכה.
4
ממלאים את חלל הדג בעגבניות המיובשות, הזיתים, לבבות הארטישוק ופרוסות הלימון. משפשפים את החלק החיצוני של הדג בשום, ואז מפזרים את כף הפטרוזיליה הנותרת ופלפל שחור גרוס טרי.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס חמות או אורז לבן, להגשה
עגבניות מיובשות
לבבות ארטישוק
מוצרלה מגוררת, לקישוט, לא חובה
1 כוס עגבניות שזיפים קלופות זרעוניות קצוצות
עם עליוניות מסולסלות בצלופן
לימון
דגים
לשפשף תיבול יבש
5
שים את הדג על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מערבבים את משחת המלח באופן שווה על כל הדג. מהדקים היטב את התערובת אל תבנית האפייה, תוך הקפדה על סגירת סדקים.
מרכיבים שתצטרך
דגים
עגבניות שזיפים גדולות (בערך, חצויות לאורך
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות שרימפס מבושלים וקצוצים מוכנים לאכילה
6
אופים את הדג עד שהקרום זהוב ויציב מאוד, כ-18 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת מיכל (8 אונקיות), חתוכה לחתיכות
דגים
ציוד שתשתמש בו
אריזת צ'יפס וניל או אפייה לבנים
7
מחליקים את הקלף והדגים על צלחת הגשה או קרש חיתוך ומפצחים את הקרום בעזרת ידית של סכין גדולה. מחליקים כף מתחת לפילה העליון, על עמוד השדרה, ומרימים אותו לצלחת הגשה. הפוך וחזור.
פינו נואר, פינו גריג'יו וגרונר ולטלינר הם אפשרויות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות המתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג'יו או Grüner Veltliner, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים בעלי טעם חזק כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום קל, כמו פינו נואר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא יין ONEHOPE רזרב פינו נואר. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-25 דולר.