קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות95
מגזין

דג שלם פריך עם רוטב פלפל צ'יפוטלה צלוי באש עם אורז שחור

דג שלם פריך עם רוטב פלפל צ'יפוטלה צלוי באש עם אורז שחור
צריך ללא גלוטן, ללא חלב, ומנה עיקרית פסקאטרית? דג שלם פריך עם רוטב פלפל צ'יפוטלה צלוי באש עם אורז שחור יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מנה אחת מכילה 2193 קלוריות, 184 גרם חלבון, ו 80 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו קמח אורז, אורז, שעועית שחורה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -10 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 75%, המנה הזו מוצקה. מטבל שעועית שחורה חריפה עם פלפל אדום וצ'יפוטלה קלוי, צ'יפוטלה צלוי באש, ו דגים ברוטב פלפל אדום קלוי דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מניחים את הפלפלים, הצ ' יפוטלה, החומץ והדבש בבלנדר ומערבבים לתערובת אחידה. כשהמנוע פועל, מוסיפים לאט את השמן עד לתחליב ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.;
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שמן פלפלשמן פלפל
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
שלב את השמנים בטיגון עמוק וחום ל 365 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
2
מתבלים את הדג במלח ופלפל משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
3
מניחים את הקמח על צלחת ומתבלים במלח ופלפל. מחפר את הדג משני הצדדים עם הקמח. מטגנים 2 דגים בכל פעם עד להזהבה, בערך 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4
מסננים על צלחת מרופדת במגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
1
מניחים שעועית במים קרים ומביאים לרתיחה. מבשלים עד רך, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2
מסננים את השעועית, מעל קערה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מניחים את נוזל הבישול בסיר בינוני ומביאים לרתיחה.
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מחממים שמן בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
6
מוסיפים את האורז וזורקים לציפוי בשמן.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
7
מוסיפים לאורז את נוזל הבישול החם ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לנמוכה, מכסים את התבנית ומבשלים 10 עד 12 דקות. מכבים את האש ונותנים לאורז לשבת במשך 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל. מוך עם מזלג. מקפלים פנימה את השעועית והכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות

מרכיבים

4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מחית פלפל צ'יפוטלהמחית פלפל צ'יפוטלה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסברה קצוצה דקכוסברה קצוצה דק227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שעועית שחורה מיובש, הרים מעלשעועית שחורה מיובש, הרים מעל2ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאורז גרגר ארוךאורז גרגר ארוך1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות1( חצילים)בצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח אורזקמח אורז596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחומץ יין אורזחומץ יין אורז4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי4בס מפוספס על 1 כדי 1 1/2 קילו כל, לנקות וקנה מידהבס מפוספס על 1 כדי 1 1/2 קילו כל, לנקות וקנה מידה7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן3largesפלפלים צהובים, קלויים, קלופים, זרעים וקצוצים גספלפלים צהובים, קלויים, קלופים, זרעים וקצוצים גס

יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner

פינו נואר, פינו גריג ' יו וגרונר ולטלינר הם הבחירות המובילות שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרלסנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא קינג אסטייט דומיין פינו נואר. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 50 דולר.
קינג אסטייט דומיין פינו נואר
קינג אסטייט דומיין פינו נואר