דג שלם פריך עם רוטב פלפל צ'יפוטלה צלוי באש עם אורז שחור
צריך ללא גלוטן, ללא חלב, ומנה עיקרית פסקאטרית? דג שלם פריך עם רוטב פלפל צ'יפוטלה צלוי באש עם אורז שחור יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מנה אחת מכילה 2193 קלוריות, 184 גרם חלבון, ו 80 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו קמח אורז, אורז, שעועית שחורה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -10 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 75%, המנה הזו מוצקה. מטבל שעועית שחורה חריפה עם פלפל אדום וצ'יפוטלה קלוי, צ'יפוטלה צלוי באש, ו דגים ברוטב פלפל אדום קלוי דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
מניחים את הפלפלים, הצ ' יפוטלה, החומץ והדבש בבלנדר ומערבבים לתערובת אחידה. כשהמנוע פועל, מוסיפים לאט את השמן עד לתחליב ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.;
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שמן פלפל
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
שלב את השמנים בטיגון עמוק וחום ל 365 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
2
מתבלים את הדג במלח ופלפל משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
3
מניחים את הקמח על צלחת ומתבלים במלח ופלפל. מחפר את הדג משני הצדדים עם הקמח. מטגנים 2 דגים בכל פעם עד להזהבה, בערך 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
לוראן מטבח מקצועי®
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4
מסננים על צלחת מרופדת במגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
1
מניחים שעועית במים קרים ומביאים לרתיחה. מבשלים עד רך, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 כפית מלח היקורי מעושן
2
מסננים את השעועית, מעל קערה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מניחים את נוזל הבישול בסיר בינוני ומביאים לרתיחה.
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מחממים שמן בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
6
מוסיפים את האורז וזורקים לציפוי בשמן.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
7
מוסיפים לאורז את נוזל הבישול החם ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לנמוכה, מכסים את התבנית ומבשלים 10 עד 12 דקות. מכבים את האש ונותנים לאורז לשבת במשך 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל. מוך עם מזלג. מקפלים פנימה את השעועית והכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
פינו נואר, פינו גריג ' יו וגרונר ולטלינר הם הבחירות המובילות שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרלסנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא קינג אסטייט דומיין פינו נואר. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 50 דולר.