דג שלם צלוי בתנור
דג שלם צלוי בתנור עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה זו מכילה כ 49 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 562 קלוריות. לכו לחנות ותרימו עלי דפנה, שמן זית, בס ים במשקל 3 ק " ג ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב טריזי לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בקלאווה מגולגלת כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: דג שלם צלוי בתנור, ארוחת דגים צלויים בתנור, ו תבשיל דגים צלוי בתנור.
הוראות
על תבנית אפייה גדולה, מורחים את עלי המפרץ ו-6 מגבעולי השומר בשכבה זוגית.
אופים עד השחמה היטב, על 3 דקות עבור עלי המפרץ ו 6 דקות עבור גבעולי שומר.
הפוך 3 חתכים לרוחב עד העצם בכל צד של הדג. מתבלים את הדגים פנימה והחוצה עם מלח ופלפל ומעילים אותו בנדיבות בכל רחבי עם שמן זית. שים 2 עלי דפנה בכל חתך ולשים את שאר עלי המפרץ בחלל, יחד עם גבעולי שומר אפויים. באמצעות שיפוד במבוק, לסגור את הדג.
הגדר מחבת ברזל יצוק משומן או גיליון אפייה יציב מאוד מעל 2 מבערים מעל חום מתון.
שים את 6 גבעולי שומר הנותרים על המחבת ומבשלים עד השחמה, על 5 דקות. מניחים את הדג על גבעולי השומר, מעבירים את המחבת לתנור וצולים במשך כ -18 דקות, או עד שהדגים מבושלים רק דרך; הבשר צריך להתקלף בקלות כאשר נלחץ קלות.
מעבירים את הדגים למגש יחד עם כל מיצים מן המחבת ומתבלים עם מלח ופלפל. באמצעות 2 מזלגות, להרים את הדג מן העצמות ולסדר על צלחות. תעביר את שמן הזית ופלחי הלימון ליד השולחן.
המלצת יין: מנות עם אופי מעושן זוג גם עם לבנים בעלי גוף מלא, כמו ריחני 1998 Alderbrook Viognier. שרדונה קריק מטנזאס 1997 גם בהרמוניה עם טעמים מעושנים.
הערות: גבעולי שומר יבשים, אשר מוסיפים טעם אניס עדין לדגים, זמינים בחנויות מזון מיוחדות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אספסוף פינו גרי. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.