דגי האדוק כפולים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 430 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. לכו לחנות ותביאו קרקרים, פטרוזיליה, האדוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בקרקרים ריץ אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: דג-ים מעושן וקונדיס עשב, אילו עוגות דגים, ו עוגות דגים מטוגנות.
הוראות
1
לקלף בערך לקצוץ את תפוחי האדמה, לשים אותם לתוך מחבת של מים מלוחים ולהביא לרתיחה. מבשלים עד מכרז ולאחר מכן מחית לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
מחבת
2
שים את הדגים, עם הדגים המעושנים מתחת, למחבת גדולה עם חלב, גבעולי פטרוזיליה שחיקה טובה של פלפל. להביא את המחבת לרתיחה ולבשל במשך כ 58 דקות, מפנה במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
דגים
פטרוזיליה
פלפל
חלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
קח את הדג המבושל מהמחבת, פתית אותו לקערה ולהוסיף את הפטרוזיליה הקצוצה. דק קוצצים את הביצים קשות ומוסיפים אותם עם חרדל, גרידת לימון ומיץ.
מרכיבים שתצטרך
ביצה קשה
גרידת לימון
חרדל
פטרוזיליה
מיץ
דגים
ציוד שתשתמש בו
קערה
מחבת
4
הפוך את תערובת הדגים המתנפנפת לתוך הפירה ומערבבים ביסודיות רבה. אם אתה מכין את אלה מראש, חכה עד שתוכן שתי הקערות יהיה קר לפני החיבור. בדוק את התיבול, הוספת מלח ופלפל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
תיבול
תפוח אדמה
דגים
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
לרסק את קרקרים ריץ וזה מאוד מספק: לשים אותם בשקית מקפיא, להכות לגלגל אותם עם מערוך עד שהם פירורים. בשורה התחתונה של מגש או מחבת צלייה רדודה עם פירורים אלה.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
מערוך
6
לעצב את תערובת הדגים ותפוחי האדמה לתוך 10 לחמניות דגים, כל במשקל של כ 10oz (4 אינץ 'על ידי אינץ' עבה). כמו שאתה עושה כל קציצת שומן, לחץ אותם לתוך פירורי קרקר ריץ משני הצדדים כדי לקבל ציפוי טוב ולהשאיר אותם במגש או במחבת. אני חושב שעדיף שהם לא יהיו בקירור, אבל אם אתה מכין אותם הרבה מראש, יהיה עדיף, כמובן, להושיב אותם במקרר.
מרכיבים שתצטרך
פירורי קרקר
תפוח אדמה
דגים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
כאשר אתה מוכן לבשל אותם, מחממים את התנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
שים את הקערות על תבנית אפייה, מנער את פירורי ריץ העודפים אבל משאיר ציפוי גלוי סביב כל עוגת דגים. מבשלים אותם במשך כ 20 דקות או עד שהם מחוממים דרך. אם הם בתנור במשך זמן רב מדי הם יישברו קצת, אבל שום נזק אחר לא מגיע להם, אז אל תדאג יותר מדי אם אנשים לוקחים זמן רב כדי להפוך אותו לשולחן לאכול.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
9
עושה 10 דגים: אלה הם כל כך גדולים שאף אחד לא צפוי צריך שניות, אבל טוב שלה לדעת שאתה יכול לספק יותר במידת הצורך.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות להאדוק. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Santi Sortesele פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.