דגי חרב מטוגנים עם זיתים שחורים, עגבניות ומרג'ורם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל דג חרב מטוגן עם זיתים שחורים, עגבניות ומרג'ורם. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 411 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות וקחי שיני שום, שרי חומץ, ורמוט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב גרידת התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת שוקולד מריר כתומה עם אגוזי מלך קלויים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו דג חרב בגריל עם ארטישוק, עגבניות וזיתים, פנה עם דג חרב, עגבניות, זיתים וצלפים, ו חצילים מטוגנים ותפוחי אדמה עם עגבניות, צלפים וזיתים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת בינונית, מחממים 2 כפות של שמן זית.
מוסיפים את השום jalapeo ומבשלים על אש מתונה עד השום הוא זהב, על 2 דקות.
מוסיפים את גרידת התפוז, ורמוט ועלה דפנה ומרתיחים על חום גבוה בינוני עד הנוזל כמעט התאדה, על 1 דקה.
מוסיפים את העגבניות והמיצים שלהם וקורט של מלח ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד שהרוטב מתעבה מעט, כ -10 דקות. מערבבים במרג ' ורם. מתבלים במלח וחומץ שרי.
במחבת גדולה מאוד, מחממים את 1 כף הנותרים של שמן זית. מתבלים את הדגים במלח ומוסיפים למחבת. מבשלים מעל חום גבוה עד השחמה, כ 4 דקות לכל צד.
מוסיפים את הרוטב, מנערים את המחבת כדי להפיץ אותו באופן שווה. מכסים ומבשלים את דג החרב על אש נמוכה, פונה פעם אחת, עד הסטייקים רק מבושלים דרך, על 4 דקות. באמצעות מרית, להעביר את דג החרב לצלחות. מערבבים את הזיתים לתוך הרוטב ומתבלים עם מלח וחומץ שרי. כפית את הרוטב סביב הסטייקים ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קפוסלדו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.