דגים אפויים בכיסי חסה
דגים אפויים בכיסי חסה נטול גלוטן,, ו pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 934 קלוריות, 141 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, מריוראם עוזבת, קישואים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו דגים איטלקיים וכיסים צמחוניים, כיסי סלמון אפויים עם ירקות, ו דגים עם אפונה וחסה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים כמה עלי חסה בכל פעם במים חמים.
תן לעמוד 1 עד 2 דקות או עד נבול; לנקז.
תלולית חלק הגזר וקישואים ליד קצה גזע של כל עלה חסה.
מניחים דג חתיכה 1 על ירקות.
מפזרים מיורן, מלח ופלפל; נקודה עם חמאה.
מקפלים עלי חסה על דגים; מקום בצד התפר למטה בתבנית אפייה מלבנית ungreased, 13x9x2 אינץ'. (ירקות צריכים להיות על גבי דגים.) מכסים ואופים 25 עד 30 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט Grigio Scarpetta עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![Scarpetta פינו Grigio]()
Scarpetta פינו Grigio
צבע קש בהיר עם רק רמז של סלמון. ניחוחות של פירות אבן ומלון. מראה את יכולתו של פינו גריג ' יו להיות קל על רגליו אבל מורכב. מלון ופירות אבן עם מינרלים וגוף בינוני. לפינו גריג ' יו יש טווח נהדר. נפלא בכוחות עצמו כאפריטיבו, עם דגים צלויים אור כמו סשימי, קרודו pesce או סביצ ' ה.