דגים אפויים בנייר כסף עם שומר וסיד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל דגים אפויים בנייר כסף עם שומר וסיד. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 306 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 30 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם כוסברה, דגים, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: לסכל דג אפוי עם לימון ואספרגוס, דגים אפויים עם עגבניות וטומטילו בחבילות נייר, ו סלמון סיד כוסברה דבש אפוי בנייר כסף.
הוראות
מחממים את התנור ל 325 מעלות F. שוטפים את הדגים מתחת למים קרים ויבשים היטב עם מגבות נייר.
בקערה גדולה ורחבה, מקציפים יחד את מיץ הלימון, שמן זית, כוסברה, כמה צביטות נדיבות של מלח ופלפל.
מוסיפים את הדג למרינדה, פונים למעיל ומקבלים קצת בתוך החלל. להפריש במשך כ 10 דקות בזמן שאתה מכין את שאר החומרים.
תחצי את נורת השומר ותחתכי דק חצי אחד.
חותכים את החצי השני לקוביות 1/8 אינץ'. לעשות את אותו הדבר עם הבצל.
קח שתי חתיכות של רדיד אלומיניום לקפל אותם יחד, כך שהם יוצרים חתיכה גדולה (ראה תמונה למטה).
הנח את נייר הכסף מבריק בצד למטה על תבנית אפייה גדולה, מעוטר. מסדרים חצי בצל אדום פרוס, שומר פרוס וסיד לאורך אמצע לסכל, על שטח בערך באותו גודל כמו הדג.
הסר את הדג מן המרינדה למרוח את החלל עם חרדל. ואז לפזר את נתחי החמאה ואת הבצל הקצוץ ושומר בתוך החלל, ממלא אותו בדיוק מספיק כדי שזה נראה שמנמן, בלי הירקות נשפכים בכל רחבי המקום.
להניח את הדגים בעדינות על גבי ירקות פרוסים, ולאחר מכן לארגן את שאר אותם על גבי הדג, מסיים עם שורה של פרוסות סיד. התחל לקפל את נייר הכסף כך שהנוזל לא לחלחל את הצדדים, ולאחר מכן לטפטף את המרינדה מעל החלק העליון של הדג. מקפלים וקפלים את נייר הכסף לתוך חבילה מסודרת, משאיר קצת מקום בינו לבין הדגים.
שים את הדגים (על תבנית האפייה) בתנור ואופים במשך 45 דקות עד שעה, עד שהדגים מבושלים דרך.
מגישים עם תפוחי אדמה מבושלים וסלט.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Chehalem 3 יין פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
![Chehalem 3 כרם פינו גרי]()
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.