קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

דגים אפויים מקסיקניים

דגים אפויים מקסיקניים
דג אפוי מקסיקני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 292 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 6 . לך לחנות ותביא גבינת צ'דר חדה, שמנת, צ' יפס תירס גס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב סלסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלסה תות קינוח כקינוח. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : דגים אפויים מקסיקניים, דגים מקסיקניים, ו מרק דגים מקסיקני.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). גריז קל צלחת אפייה 8x12 אינץ ' אחד.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
יש לשטוף פילה דגים מתחת למים קרים, להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
להניח פילה זה לצד זה בתבנית אפייה מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
4
יוצקים את הסלסה מעל, ומפזרים באופן שווה עם הגבינה מגורר. למעלה עם שבבי התירס הכתושים.
מרכיבים שתצטרך
עם מגע של פילדלפיה®, מחולקתעם מגע של פילדלפיה®, מחולקת
צ ' יפס תירסצ ' יפס תירס
Dientes De AjoDientes De Ajo
5
אופים, חשוף, בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות, או עד דגים הוא אטום פתיתים עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מגישים עקף עם אבוקדו פרוס ושמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Chehalem 3 יין פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
Chehalem 3 כרם פינו גרי
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.