קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות53
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

דגים ברוטב אגוזים

דגים ברוטב אגוזים
דגים ברוטב אגוזים הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 246 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו עגבניות, בצל, מלאי דגים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: אגנולוטי עם ברוקולי קלוי ותרד ברוטב אגוזים בחמאה, Samak Tarator (דגים שלוקים עם רוטב אגוז אורן), ו דג אפוי ברוטב טחינה וצנוברים קלויים.

הוראות

1
מחממים התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מורחים את צנוברים על תבנית אפייה וטוסט בתנור, ערבוב מדי פעם, עד ריחני וזהב, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
יוצקים על צלחת להתקרר.
4
מעבירים 1/4 כוס של אגוזים קלויים למטחנת אגוז או מעבד מזון קטן לטחון או דופק עד הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
5
במחבת, מחממים 2 כפות שמן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את הבצל ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד מתרככים ושקופים, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
7
מוסיפים את הפפריקה, שום, צנוברים, פירורי לחם, זעפרן, אם משתמשים, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
זעפרןזעפרן
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
8
מוסיפים את העגבניות ואת המניה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מעובה, 5 עד 8 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. שמור על חום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
9
במחבת גדולה, לחמם את הנותרים 2 כפות שמן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מפזרים את הדגים במלח ופלפל, מוסיפים למחבת, ומבשלים, הופכים פעם אחת, עד להשחמה משני הצדדים, כ -3 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
יוצקים את הרוטב על הדגים, מוסיפים את האפונה, אם משתמשים, ומבשלים עד הדג הוא אטום לאורך, כ 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
12
מעבירים למנה או מנות בודדות, ומקשטים בצנוברים ובפטרוזיליה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
13
הגישו מיד.
14
וריאציה
15
אתה יכול לדלג על שלב השחמת הדגים, ובמקום לחלוט אותו ברוטב. לחלופין, ניתן לשלב את הדגים והרוטב בתבנית אפייה, לוודא שהדגים מכוסים במלואם על ידי הרוטב, ואופים בתנור שחומם מראש בתנור 232° עד שהדגים רכים, 10 עד 12 דקות, בהתאם לעובי החתיכות. אם אפייה, לא להפחית את הרוטב יותר מדי, כמו חלק מהנוזל יהיה להתאדות בתנור.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
16
יין
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
17
ספרדית: שרדונה / בלנד (Penedès, Tarragona), שרי amontillado יבש (Jerez)שאינו ספרדי: Rousanne / blend (צרפת, קליפורניה), שרדונה (ארגנטינה, ניו זילנד)
מרכיבים שתצטרך
AmontilladoAmontillado
שרדונהשרדונה
18
מטאפאס: צלחות קטנות סנסציוניות מספרד על ידי ג ' ויס גולדשטיין. טקסט זכויות יוצרים © 2009 by Joyce Goldstein; food photography © 2009 by Leigh Beisch. Published by Chronicle Books LLC.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.