דגים ברוטב אדום יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 234 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, אם יש לך גזר, סלרי, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: דרום מערב רוטב צ'ילה אדום, דג טורבט ברוטב עגבניות (דג מצופה בפירורי לחם ), ו בצל אדום כבוש.
הוראות
1
בסיר גדול, לשלב את הפטרוזיליה, פימנטו, מלח, פלפל, רוטב עגבניות, ועגבניות טריות. מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות
עגבנייה
פטרוזיליה
פימיאנטו
פלפל
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מוסיפים גזר, סלרי ושום. מבשלים עד שגזר מבושל, אבל עדיין מוצק.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את האספסוף פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.