קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות97
מגזין

דגים ברוטב אדום

דגים ברוטב אדום
דגים ברוטב אדום יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 234 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, אם יש לך גזר, סלרי, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: דרום מערב רוטב צ'ילה אדום, דג טורבט ברוטב עגבניות (דג מצופה בפירורי לחם ), ו בצל אדום כבוש.

הוראות

1
בסיר גדול, לשלב את הפטרוזיליה, פימנטו, מלח, פלפל, רוטב עגבניות, ועגבניות טריות. מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
עגבנייהעגבנייה
פטרוזיליהפטרוזיליה
פימיאנטופימיאנטו
פלפלפלפל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים גזר, סלרי ושום. מבשלים עד שגזר מבושל, אבל עדיין מוצק.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
סלריסלרי
שוםשום
3
מערבבים קצת מים ומיץ של 1 לימון.
מרכיבים שתצטרך
מיץמיץ
לימוןלימון
מיםמים
4
מניחים דגים במחבת מבלי לבחוש. רסק דגים עם נוזל.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
להוסיף סוכר.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
6
כאשר הדג מבושל, להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
7
בואו מגניב ומגישים קר

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את האספסוף פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.