קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

דגים וצ'יפס

דגים וצ'יפס
מתכון דגים וצ'יפס יכול לספק את הכמיהה האמריקאית שלך בערך 45 דקות. מתכון פסקטרי זה משרת 4 . זה מנות ראשונות יש 313 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן למנה. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם פילה דג, רוטב טרטר, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 57%. הציון הזה די טוב. נסו דג מוכה בירה וצ'יפס קלוי, דגים אפויים בתנור וצ'יפס בטטה, ו דג עשב לימון עם צ'יפס בתנור פריך עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בקערה גדולה שלבו שמן ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
2
חותכים תפוחי אדמה לאורכם ל-1/2 אינץ'. רצועות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
3
הוסף לתערובת השמן; לזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
4
מניחים על 15 אינץ'. איקס 10-ב. איקס 1-ב. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
5
אופים, ללא כיסוי, ב-425 ניתנים לזיהוי למשך 25-30 דקות או עד להזהבה ופריכה.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
6
בינתיים, בקערה רדודה, לשלב קמח ופלפל. בקערה רדודה שנייה מקציפים ביצה ומים. בקערה שלישית שלבו את הקורנפלקס, הגבינה והקאיין. מחפרים דגים בקמח, ואז טובלים בתערובת ביצים ומצפים בתערובת פירורים.
מרכיבים שתצטרך
קורנפלקסקורנפלקס
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1 פלפל מוריטה מיובש1 פלפל מוריטה מיובש
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
7
מניחים על תבנית עם נייר אפייה מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
8
אופים בחום של 425 ניתנים להזזה למשך 10-15 דקות או עד שהדגים מתקלפים בקלות בעזרת מזלג.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
9
מגישים עם צ ' יפס ורוטב טרטר אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טרטררוטב טרטר
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים בתפריט? נסה להתאים עם פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא תווית המעצבים של אקו דומני פינו גריגיו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -11 דולר.
אקו דומאני מעצב תווית פינו גריג ' יו
אקו דומאני מעצב תווית פינו גריג ' יו