קושיבינוני
מוכן ב34 דק.
מנות8
ציון בריאות19
מגזין

דגים וצ'יפס

דגים וצ'יפס
דגים וצ'יפס הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 367 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. גשו לסופר וקנו ביצים, בירה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. 6 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. נסו דגים מוכים בירה (לדגים n ' chips), דגים מוכים בירה (דגים וצ'יפס), ו דגים וצ'יפס (מתכונים דומים).

הוראות

1
להפשיר דגים, אם קפוא.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2
חתוך לחתיכות 3x2 אינץ'. יש לשטוף דגים ולייבש עם מגבות נייר. מכסים ומקררים עד הצורך.עבור צ 'יפס, לחתוך את תפוחי האדמה לאורכו לתוך 3/8 אינץ' פלחי רחב. להתייבש עם מגבות נייר. בסיר 3 ליטר או טיגון עמוק שומן, חום 2 אינץ ' של שמן בישול או קיצור ל 375 מעלות f. תפוחי אדמה מטגנים, 1/4 בכל פעם, במשך 4 עד 6 דקות או עד משחימים קלות.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
אוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדיאוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדי
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
הסר תפוחי אדמה ולנקז על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
4
מפזרים מעט מלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מעבירים תפוחי אדמה מתלה חוט על תבנית אפייה, מסדרים אותם בשכבה אחת. להתחמם בתנור f 300 מעלות.בינתיים, עבור הבלילה, מערבבים קמח, ביצים, בירה, אבקת אפייה, ואת 1/2 כפית מלח ופלפל בקערת ערבוב בינונית. הכה עם מקצף רוטרי או מקציף חוט עד חלקה. לטבול דגים לתוך הבלילה. מטגנים דגים בטיגון עמוק או שמן חם, 1-2 חתיכות בכל פעם, עד ציפוי זהוב חום ודגים פתיתים בקלות עם מזלג, מפנה פעם אחת-על 3-4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מסננים דגים מבושלים על מגבות נייר, מעבירים לתבנית אפייה אחרת ומתחממים בתנור של 300 מעלות תוך טיגון הדגים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Ménage à Trois Limelight מאיר זרקור על טעמי הדר מרעננים בדרך המסנוורת ביותר. Limelight הוא כוכב חדש עם ניחוחות תפוז סקסי להוביל לליים מפתח zesty וטעמים תפוח סבתא סמית מעורר תיאבון שגורמים לך לכווץ. מגע של מתיקות יערה ומינרליות לאזן את הערות הדר מבוטא לפני הווילונות טיפה עם גימור פריך מרענן.