דגים וצ'יפס
דגים וצ'יפס הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 367 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. גשו לסופר וקנו ביצים, בירה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. 6 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. נסו דגים מוכים בירה (לדגים n ' chips), דגים מוכים בירה (דגים וצ'יפס), ו דגים וצ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
חתוך לחתיכות 3x2 אינץ'. יש לשטוף דגים ולייבש עם מגבות נייר. מכסים ומקררים עד הצורך.עבור צ 'יפס, לחתוך את תפוחי האדמה לאורכו לתוך 3/8 אינץ' פלחי רחב. להתייבש עם מגבות נייר. בסיר 3 ליטר או טיגון עמוק שומן, חום 2 אינץ ' של שמן בישול או קיצור ל 375 מעלות f. תפוחי אדמה מטגנים, 1/4 בכל פעם, במשך 4 עד 6 דקות או עד משחימים קלות.
הסר תפוחי אדמה ולנקז על מגבות נייר.
מעבירים תפוחי אדמה מתלה חוט על תבנית אפייה, מסדרים אותם בשכבה אחת. להתחמם בתנור f 300 מעלות.בינתיים, עבור הבלילה, מערבבים קמח, ביצים, בירה, אבקת אפייה, ואת 1/2 כפית מלח ופלפל בקערת ערבוב בינונית. הכה עם מקצף רוטרי או מקציף חוט עד חלקה. לטבול דגים לתוך הבלילה. מטגנים דגים בטיגון עמוק או שמן חם, 1-2 חתיכות בכל פעם, עד ציפוי זהוב חום ודגים פתיתים בקלות עם מזלג, מפנה פעם אחת-על 3-4 דקות.
מסננים דגים מבושלים על מגבות נייר, מעבירים לתבנית אפייה אחרת ומתחממים בתנור של 300 מעלות תוך טיגון הדגים הנותרים.