קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות48
מגזין

דגים וקוסקוס ים תיכוני

דגים וקוסקוס ים תיכוני
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם יש לך זיתים, גרידת לימון, קוסקוס, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. עם כפית ציון של 95% המנה הזו יוצאת מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: דגים עם סלט קוסקוס מתכון (אומגה 3 וקוסקוס), קוסקוס ים תיכוני, ו קוסקוס ים תיכוני.

הוראות

1
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
רוטב פונזו מוכןרוטב פונזו מוכן
2
קח גיליון אחד קטן של נייר, על גודל A4, ולשים פילה דג אחד על גבי. עונה את הדגים, ואז לטפטף עם חצי מיץ לימון גרידה, חצי צ ' ילי פרוס וחצי בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
תוספת מוקצפת, נענע טרייה וקליפת לימון, לא חובהתוספת מוקצפת, נענע טרייה וקליפת לימון, לא חובה
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פפיטה קלויות2 כפות פפיטה קלויות
3
תחצי 4 מהעגבניות ותשימי את זה מסביב לדגים.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4
מניחים גיליון נוסף של נייר על גבי לקפל את הקצוות יחד כדי לאטום. חזור עם חתיכה אחרת של דגים ולהעביר לתבנית אפייה. מבשלים 15-18 דקות עד שהתיק התנפח (או מבשלים על הברביקיו).
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
קרטון חמוציות רוטב תפוזיםקרטון חמוציות רוטב תפוזים
2 כפות פפיטה קלויות2 כפות פפיטה קלויות
5
בעוד הדג מבשל לשפוך 100 מ " ל של מים רותחים על הקוסקוס, לכסות, ואז לעזוב להתנפח עבור 5 דקות. קוצצים את שאר העגבניות ומערבבים עם הקוסקוס, בלסמי, מלפפון, הבזיליקום הנותר, מיץ לימון וגרידת זיתים. מתבלים ומגישים לצד הדגים עם פרוסות הלימון בצד עבור סחיטה.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
תוספת מוקצפת, נענע טרייה וקליפת לימון, לא חובהתוספת מוקצפת, נענע טרייה וקליפת לימון, לא חובה
ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונהג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה
לחתוך לחתיכות ארוכות של 1/2 אינץ'-1לחתוך לחתיכות ארוכות של 1/2 אינץ'-1
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Santi Sortesele פינו Grigio עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.