דגים וקוסקוס ים תיכוני
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם יש לך זיתים, גרידת לימון, קוסקוס, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. עם כפית ציון של 95% המנה הזו יוצאת מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: דגים עם סלט קוסקוס מתכון (אומגה 3 וקוסקוס), קוסקוס ים תיכוני, ו קוסקוס ים תיכוני.
הוראות
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
קח גיליון אחד קטן של נייר, על גודל A4, ולשים פילה דג אחד על גבי. עונה את הדגים, ואז לטפטף עם חצי מיץ לימון גרידה, חצי צ ' ילי פרוס וחצי בזיליקום.
תחצי 4 מהעגבניות ותשימי את זה מסביב לדגים.
מניחים גיליון נוסף של נייר על גבי לקפל את הקצוות יחד כדי לאטום. חזור עם חתיכה אחרת של דגים ולהעביר לתבנית אפייה. מבשלים 15-18 דקות עד שהתיק התנפח (או מבשלים על הברביקיו).
בעוד הדג מבשל לשפוך 100 מ " ל של מים רותחים על הקוסקוס, לכסות, ואז לעזוב להתנפח עבור 5 דקות. קוצצים את שאר העגבניות ומערבבים עם הקוסקוס, בלסמי, מלפפון, הבזיליקום הנותר, מיץ לימון וגרידת זיתים. מתבלים ומגישים לצד הדגים עם פרוסות הלימון בצד עבור סחיטה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Santi Sortesele פינו Grigio עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.