דגים מאודים עם בשר חזיר וחשיש תפוחי אדמה
זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. גשו לסופר וקנו בקלה, שמן זית, פטרוזיליה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, נסו תפוחי אדמה Fingerling-כרישה חשיש עם Chard שוויצרי וביצים, שומן חזיר שווייצרי מאודה, ו פלפל וחשיש חזיר שוויצרי עם ביצה מטוגנת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים את תפוחי האדמה, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים, מוודאים ששום דבר לא נדבק לתחתית המחבת, עד שהם מתחילים לצבוע, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים את הבצל, גבעולי סלק, פתיתי צ ' ילה אדומים, ומתבלים במלח ופלפל. אם בצל או צ ' ארד מתחילים להישאר, להוסיף שתי כפות של ציר עוף ולהמשיך לבשל. מבשלים עד הבצלים התרככו, על 3 דקות יותר.
מוסיפים את המניה הנותרת ומקפלים את עלי הצ ' ארד עד קמלים מעט, ערבוב לשלב.
דג העונה עם מלח ופלפל. מנמיכים את החום בינוני ובזהירות למקם את פילה דגים על גבי חשיש, לכסות, ומבשלים עד הדג מבושל דרך פתיתים עם משך במזלג, 3 עד 5 דקות.
מפזרים מיץ לימון ופטרוזיליה.
להעביר צלחות הגשה ומגישים מיד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.