מתכון בירה טיגון דגים (דגים וצ'יפס) מוכן בערך 25 דקות. והוא בהחלט יוצא מן הכלל חלב חינם ו pescatarian ומתאים לאוהבי מזון סקוטי. מנה אחת מכילה עד 107 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 1508 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. יום האב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך קמח, קמח, האדוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו דגים מטוגנים בירה , דגים וצ'יפס מטוגנים בבירה, ו בירה מטוגן דגים וצ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את הבירה, קמח, אבקת אפייה, מלח וביצה לתוך הבלילה בקערה.מתבלים את הדגים במלח ופלפל.לדלות את הדגים בקמח ולנער את כל עודף.טובלים את הדג לתוך הבלילה.מטגנים את הדגים בשמן 191°/190c שחומם מראש עד מבושל, על 4-5 דקות.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Aalois Lageder Terran Alpina פינו Grigio vigneti delle Dolomiti עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.