קושיקשה
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

דגים עבור Crish: אדום

דגים עבור Crish: אדום
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן דגים עבור Crish: אדום, בצל אדום כבוש, ו קארי אדום תאילנדי עם ירקות דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. משוך את דג החרב מהמקרר ולאפשר לו לבוא לטמפרטורת החדר בזמן שאתה עושה את שאלוט והרוטב.
מרכיבים שתצטרך
דג חרבדג חרב
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
עבור שאלוט כבוש: להפריד את שאלוט לטבעות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
3
שים אותם בסיר קטן, להוסיף את חומץ האורז ו 1/4 כוס מים, ולהגדיר על חום בינוני לוודא את הצליתנים מכוסים על ידי הנוזל. מביאים לרתיחה. ברגע שזה מבעבע, לכבות את החום ולהניח בצד עד שאתה מוכן לשרת. כבישה יביא את גוון ורוד טבעי בצלצלים; יפה!
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
עבור "השומה": לטחון את זרעי חרדל זרעי כמון לאבקה עדינה במכתש ועלי.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
5
יוצקים לתוך קערה עם זנגביל, אבקת אנצ 'ו צ' ילה, חומץ אורז, מירין, דבש, sriracha ודבש.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®-ללא תוספת מלחרוטב עגבניות Hunt's®-ללא תוספת מלח
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
SrirachaSriracha
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
להקציף יחד עד חלקה. טעם לתיבול ולהתאים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
הגדר ברזל יצוק גדול או אחרים כבד תחתית, מחבת ovenproof מעל חום בינוני גבוה עד עישון קל.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מפזרים את דג החרב במלח.
מרכיבים שתצטרך
דג חרבדג חרב
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
9
הוסף את דג החרב למחבת. לבשל עד השחמה, על 3 דקות בצד אחד. במהירות, להפוך את הסטייקים ולמרוח עם קצת "שומה".
מרכיבים שתצטרך
דג חרבדג חרב
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מכניסים את המחבת לתנור ומבשלים את הדג עד שמדחום מוכנס לאמצע הדג רושם 125 מעלות F, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
בעוד הדגים מתבשלים בתנור, לנקז את בצלצלים ומניחים בקערה קטנה. לקרוע את הכוסברה עם הידיים לתוך הקערה, ואז לטפטף עם קצת שמן זית כתית, מלח ופלפל. לזרוק יחד וטעם לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
כאשר הדג מבושל (זכור כי הוא ימשיך לבשל גם כאשר הוא מחוץ לתנור) להסיר מגש.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
מוסיף את החמאה למחבת, מגרד את כל חתיכות קרמל תקוע על החלק התחתון של המחבת. מערבבים את הנותרים" שומה " ומבשלים עד חם תוסס.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
יוצקים מעל סטייקים דג חרב. למעלה עם קומץ של שאלוט כבוש ומגישים מיד!
מרכיבים שתצטרך
סטייק דג חרבסטייק דג חרב
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.