דגים עבור Crish: אדום
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן דגים עבור Crish: אדום, בצל אדום כבוש, ו קארי אדום תאילנדי עם ירקות דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. משוך את דג החרב מהמקרר ולאפשר לו לבוא לטמפרטורת החדר בזמן שאתה עושה את שאלוט והרוטב.
עבור שאלוט כבוש: להפריד את שאלוט לטבעות קטנות.
שים אותם בסיר קטן, להוסיף את חומץ האורז ו 1/4 כוס מים, ולהגדיר על חום בינוני לוודא את הצליתנים מכוסים על ידי הנוזל. מביאים לרתיחה. ברגע שזה מבעבע, לכבות את החום ולהניח בצד עד שאתה מוכן לשרת. כבישה יביא את גוון ורוד טבעי בצלצלים; יפה!
עבור "השומה": לטחון את זרעי חרדל זרעי כמון לאבקה עדינה במכתש ועלי.
יוצקים לתוך קערה עם זנגביל, אבקת אנצ 'ו צ' ילה, חומץ אורז, מירין, דבש, sriracha ודבש.
להקציף יחד עד חלקה. טעם לתיבול ולהתאים לפי הצורך.
הגדר ברזל יצוק גדול או אחרים כבד תחתית, מחבת ovenproof מעל חום בינוני גבוה עד עישון קל.
הוסף את דג החרב למחבת. לבשל עד השחמה, על 3 דקות בצד אחד. במהירות, להפוך את הסטייקים ולמרוח עם קצת "שומה".
מכניסים את המחבת לתנור ומבשלים את הדג עד שמדחום מוכנס לאמצע הדג רושם 125 מעלות F, 5 עד 7 דקות.
בעוד הדגים מתבשלים בתנור, לנקז את בצלצלים ומניחים בקערה קטנה. לקרוע את הכוסברה עם הידיים לתוך הקערה, ואז לטפטף עם קצת שמן זית כתית, מלח ופלפל. לזרוק יחד וטעם לתיבול.
כאשר הדג מבושל (זכור כי הוא ימשיך לבשל גם כאשר הוא מחוץ לתנור) להסיר מגש.
מוסיף את החמאה למחבת, מגרד את כל חתיכות קרמל תקוע על החלק התחתון של המחבת. מערבבים את הנותרים" שומה " ומבשלים עד חם תוסס.
יוצקים מעל סטייקים דג חרב. למעלה עם קומץ של שאלוט כבוש ומגישים מיד!
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![אספסוף פינו גריס]()
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.