קושיקשה
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

דגים עבור Crish: אדום

דגים עבור Crish: אדום
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן דגים עבור Crish: אדום, בצל אדום כבוש, ו קארי אדום תאילנדי עם ירקות דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. משוך את דג החרב מהמקרר ולאפשר לו לבוא לטמפרטורת החדר בזמן שאתה עושה את שאלוט והרוטב.
מרכיבים שתצטרך
דג חרבדג חרב
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
עבור שאלוט כבוש: להפריד את שאלוט לטבעות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
3
שים אותם בסיר קטן, להוסיף את חומץ האורז ו 1/4 כוס מים, ולהגדיר על חום בינוני לוודא את הצליתנים מכוסים על ידי הנוזל. מביאים לרתיחה. ברגע שזה מבעבע, לכבות את החום ולהניח בצד עד שאתה מוכן לשרת. כבישה יביא את גוון ורוד טבעי בצלצלים; יפה!
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4
עבור "השומה": לטחון את זרעי חרדל זרעי כמון לאבקה עדינה במכתש ועלי.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
5
יוצקים לתוך קערה עם זנגביל, אבקת אנצ 'ו צ' ילה, חומץ אורז, מירין, דבש, sriracha ודבש.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®-ללא תוספת מלחרוטב עגבניות Hunt's®-ללא תוספת מלח
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
SrirachaSriracha
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
להקציף יחד עד חלקה. טעם לתיבול ולהתאים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
7
הגדר ברזל יצוק גדול או אחרים כבד תחתית, מחבת ovenproof מעל חום בינוני גבוה עד עישון קל.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מפזרים את דג החרב במלח.
מרכיבים שתצטרך
דג חרבדג חרב
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
9
הוסף את דג החרב למחבת. לבשל עד השחמה, על 3 דקות בצד אחד. במהירות, להפוך את הסטייקים ולמרוח עם קצת "שומה".
מרכיבים שתצטרך
דג חרבדג חרב
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מכניסים את המחבת לתנור ומבשלים את הדג עד שמדחום מוכנס לאמצע הדג רושם 125 מעלות F, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
בעוד הדגים מתבשלים בתנור, לנקז את בצלצלים ומניחים בקערה קטנה. לקרוע את הכוסברה עם הידיים לתוך הקערה, ואז לטפטף עם קצת שמן זית כתית, מלח ופלפל. לזרוק יחד וטעם לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
12
כאשר הדג מבושל (זכור כי הוא ימשיך לבשל גם כאשר הוא מחוץ לתנור) להסיר מגש.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
13
מוסיף את החמאה למחבת, מגרד את כל חתיכות קרמל תקוע על החלק התחתון של המחבת. מערבבים את הנותרים" שומה " ומבשלים עד חם תוסס.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
14
יוצקים מעל סטייקים דג חרב. למעלה עם קומץ של שאלוט כבוש ומגישים מיד!
מרכיבים שתצטרך
סטייק דג חרבסטייק דג חרב
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.