זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן דגים עבור Crish: אדום, בצל אדום כבוש, ו קארי אדום תאילנדי עם ירקות דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. משוך את דג החרב מהמקרר ולאפשר לו לבוא לטמפרטורת החדר בזמן שאתה עושה את שאלוט והרוטב.
מרכיבים שתצטרך
דג חרב
שמנת מתוקה נוספת
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
עבור שאלוט כבוש: להפריד את שאלוט לטבעות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת
3
שים אותם בסיר קטן, להוסיף את חומץ האורז ו 1/4 כוס מים, ולהגדיר על חום בינוני לוודא את הצליתנים מכוסים על ידי הנוזל. מביאים לרתיחה. ברגע שזה מבעבע, לכבות את החום ולהניח בצד עד שאתה מוכן לשרת. כבישה יביא את גוון ורוד טבעי בצלצלים; יפה!
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
הגדר ברזל יצוק גדול או אחרים כבד תחתית, מחבת ovenproof מעל חום בינוני גבוה עד עישון קל.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
מפזרים את דג החרב במלח.
מרכיבים שתצטרך
דג חרב
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
9
הוסף את דג החרב למחבת. לבשל עד השחמה, על 3 דקות בצד אחד. במהירות, להפוך את הסטייקים ולמרוח עם קצת "שומה".
מרכיבים שתצטרך
דג חרב
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
מכניסים את המחבת לתנור ומבשלים את הדג עד שמדחום מוכנס לאמצע הדג רושם 125 מעלות F, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
11
בעוד הדגים מתבשלים בתנור, לנקז את בצלצלים ומניחים בקערה קטנה. לקרוע את הכוסברה עם הידיים לתוך הקערה, ואז לטפטף עם קצת שמן זית כתית, מלח ופלפל. לזרוק יחד וטעם לתיבול.
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.