צריך ללא גלוטן, חלב חינם, כל 30, ומנה עיקרית pescatarian? דגים על קרש יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 60 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 434 קלוריות. אם יש לך פילה מהי-מהי, פילה מהי-מהי, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -35 דקות. . מתכונים דומים: דגים על קרש, דגים צלויים מיסו על קרש ארז, ו ארז קרש סלמון: דגים בגריל מדהים.
הוראות
1
בקערה בינונית, לשלב את המנגו, פלפל, בצל ירוק, כוסברה ופלפל חלפיניו. מתבלים במלח, פלפל, אבקת שום ומיץ ליים. מערבבים יחד ואז מכסים ומקררים עד להגשה כדי למזג את הטעמים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חלפיניו, פרוס דק
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
אבוקדו האס מעוך קלות
3 כפות שמן צמחי
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
משרים את הקרש במים לפחות 2 שעות, יותר אם אפשר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
מניחים את פילה mahi mahi בצלחת רדודה מעיל עם רוטב טריאקי. כיסוי, ומרינדה לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פילה מהי מהי
חזה עוף או ירכיים ללא עור וללא עצמות, חתוכים לקוביות בגודל 1.5 ס"מ
4
הכן גריל לחום עקיף. אם משתמשים בפחם, מסדרים וגחלים אור מתחת לחצי אחד של הגריל.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
מפזרים מיץ לימון על פילה דגים ומתבלים עם תיבול צ ' יפוטלה, פתיתי פלפל אדום ורוטב פלפל חריף.
מרכיבים שתצטרך
תיבול צ ' יפוטלה
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
פילה דגים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
6
הניחו את הפילה על הקרש.
7
מניחים את הקרש על הגריל על חום ישיר. לכסות ולבשל במשך 10 דקות. הזז את הקרש עם הדגים לחום עקיף (החלק הקריר של הגריל), לכסות ולבשל במשך 10 דקות נוספות או עד דגים ניתן flaked עם מזלג. פילה העליון עם סלסה מנגו ומגישים חם.
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 46 דולר.