קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות2
ציון בריאות25
מגזין

דגים עלומים עם מלפפונים

דגים עלומים עם מלפפונים
דגים עלומים עם מלפפונים נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 43 גרם חלבון 93 גרם של שומן, וסך הכל 1446 קלוריות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לכם חרדל, טרגון, פילה אמנון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: דגים עלומים עם מלפפונים, דגי לימוני ומלפפונים, ו טריאקי דגים עם מלפפונים חמוצים מתוק.

הוראות

1
מפזרים מלח על חתיכות מלפפון; לאפשר לשבת 1 שעה. מסננים נוזלי מלפפונים.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2
שלב את הקצפת שמנת, חרדל, טרגון בסיר על חום בינוני; להוסיף את המלפפונים ומבשלים 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
יוצקים את היין למחבת גדולה על אש בינונית. מתבלים במלח ומוסיפים את עלה המפרץ. מביאים את היין לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
להניח את אמנון למחבת, להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד פתיתי אמנון בקלות עם מזלג, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אמנוןאמנון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מגישים דגים עם מלפפונים בצד.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו אורגני זיאובפן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו