דגים צרובים במחבת עם פטריות שיטאקה
דגים צרובים במחבת עם פטריות שיטאקי עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 597 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 415 אוהדים. אם יש לך מיץ לימון סחוט מ 1 לימון, צדפות, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: דג לבן צרוב במחבת עם מולים, יורה כרוב, ושמנת, סלמון צרוב במחבת של 30 דקות עם פטריות בוק צ'וי ושיטאקי, ו ארוחת ערב הלילה: סטייק צלעות צרוב, בצלצלים מוקפצים ופטריות שיטאקי.
הוראות
חום 2 כפות שמן זית במחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד בקושי מתחיל לעשן.
מוסיף את הפטריות, מתבלים במלח, פלפל, פתיתי צ ' ילי, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד משחימים היטב, 3 עד 4 דקות.
מעבירים לצלחת מנה מחוממת ומניחים בצד.
מתבלים את הדגים במלח ופלפל. למחוק מחבת, להוסיף את שמן הזית שנותר, ולחזור לחום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים פילה דגים ומבשלים מבלי לזוז עד משחימים היטב בצד הראשון, על 3 דקות. בזהירות להעיף עם מרית מתכת גמישה לבשל בצד השני עד רק מבושל דרך, על 2 דקות יותר.
באותו מחבת, להוסיף 1 מלאי כוס ומבשלים מעל חום גבוה עד מופחת בחצי, על 2 דקות. בלי חום, מוסיפים חמאה ומיץ לימון. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
יוצקים מעל דגים ופטריות ומגישים, מעוטרים בפטרוזיליה טרייה, עירית ו/או פלחי לימון.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.