דגני קינמון בננה קרם פאי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל דגני קינמון בננה בננה קרם עוגה. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 486 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -50 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו חמאה, קורנפלור, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו דגני אביב עם חלב בננה קינמון מהיר תוצרת בית, בר חלב, ימי שני, דגני תירס מתוקים, פאי גלידת חלב,, ו גלידת חלב דגנים (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון, מרכיבי קרום תהליך למעט חמאה עם תנועות on-and-off עד פירורים בסדר טופס.
הוסף 1/4 כוס חמאה; תהליך עד משולב היטב קצת תערובת צבט בין האצבעות גושים יחד.
יוצקים תערובת לתוך ungreased 9 אינץ צלחת עוגת זכוכית; לחץ בשכבה אפילו בתחתית בצד למעלה כדי ליצור קרום.
אופים במרכז התנור כ 13 דקות.
הסר מהתנור למתלה קירור; מגניב לחלוטין, כ 30 דקות.
בינתיים, בסיר 2 ליטר, לשלב 2 כוסות חלב, 1/2 כוס קרם 2 כוסות דגנים.
הסר מהחום. כיסוי; תן לעמוד 30 דקות תלול.
זן דגנים - חלב תערובת דרך מסננת בסדר, לחיצה על דגנים כדי לחלץ כמה שיותר נוזל ככל האפשר. תשליך דגנים.
בקערה קטנה, לנצח את הנותרים 1/2 כוס חלב ואת קורנפלור עם whisk עד לא גושים להישאר. מערבבים תערובת קורנפלור עם להקציף לתערובת דגנים-חלב עד בשילוב. בקערה אחרת (או קערת קורנפלור), לנצח חלמונים ביצה, 1/3 כוס סוכר מגורען ו 1/8 כפית מלח עם whisk עד משולב היטב חלמונים מתחילים לקבל חיוור ועבה. מצקת קצת מתערובת דגנים-חלב חם לתערובת חלמון ביצה עד בשילוב. עם מרית גומי, לגרד תערובת חלמון ביצה לתוך תערובת דגנים חלב בסיר. החזירו את הסיר לחימום. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב כל הזמן ולוודא לגרד את התחתית ואת הצד של סיר, עד פודינג מתעבה, לטאטא או כף משאיר עקבות על פני השטח של פודינג, ומעילים תערובת בחזרה של כף.
באמצעות בלנדר טבילה (מועדף) או לטאטא, להתמזג 2 כפות חמאה. פודינג קר מעט.
כפית או לגרד חצי תערובת פודינג לקרום.
פרוסות בננה שכבה על השכבה הראשונה של פודינג; העליון עם פודינג שנותר, החלקה למעלה.
מניחים גיליון פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח של פודינג. מקררים פאי עד שהפודינג מתקרר ומוגדר, בערך 2 שעות.
לפני ההגשה, שוט 1 כוס קרם ואבקת סוכר עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד פסגות בינוניות רכות טופס.
מורחים על גבי עוגה צוננת.