שטרויזל קוצ'ן מיובש עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתאים ל-10 ומחירו 59 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 224 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. גשו לסופר וקנו מרגרינה, סוכר חום, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. עם כפית ציון 27%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. נסו דובדבן מיובש שטרויזל קוצ'ן, פאי שטרויזל תפוח דובדבן מיובש, ו אגס מיובש-דובדבן פריך עם שטרויזל אגוז מוסקט (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 37
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
כף קלות 1/4 כוס קמח לכוס מדידה יבשה; מפלסים בעזרת סכין.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלויים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
מערבבים עם 1/4 כוס סוכר חום וקינמון בקערה; חותכים במרגרינה עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד שהתערובת דומה לארוחה גסה. הניחו את תערובת שטרויזל בצד.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודה
¼ כוס קמח גדושה
יכול דיאט קרם סודה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
כף קלות 1 2/3 כוסות קמח לכוסות מדידה יבשות, ויישר בעזרת סכין.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלויים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
5
שלב עם סוכר מגורען ו -4 המרכיבים הבאים (סוכר מגורען דרך מלח) בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
שלבו חלב חמאה ו -6 המרכיבים הבאים (חלב חמאה דרך תמצית שקדים), ובחשו בעזרת מטרפה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
מוסיפים את תערובת החמאה לתערובת הקמח, תוך ערבוב עד לקבלת תערובת אחידה. מקפלים בעדינות דובדבנים מיובשים. כף את הבלילה לתבנית עוגה עגולה בגודל 9 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים יבשים
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
8
מפזרים תערובת שטרויזל באופן שווה מעל.
9
אופים בחום של 375 למשך 30 דקות או עד שקטיף עץ המוחדר במרכז יוצא נקי. מצננים על רשת.