דובדבן-שקדים גרניטה
דובדבן-שקדים Granita עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 77 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, שקדים, דובדבנים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פחזניות גלידת דובדבן עם שקדים Granita, אלמונד גרניטה, ו אלמונד גרניטה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בסיר בינוני. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני ומבשל 12 דקות או עד דובדבנים הם מכרז.
הסר מחבת מחום; מערבבים תמצית שקדים.
מעבירים תערובת דובדבנים לקערה. מגניב 10 דקות.
מניחים תערובת דובדבן בבלנדר; מוסיפים מיץ לימון, ומעבדים עד חלקה.
יוצקים תערובת דרך מסננת לתוך קערה, לחיצה עם החלק האחורי של כף כדי לחלץ מיץ. להשליך מוצקים. להגדיר קערה בקערה גדולה מלאה קרח עד קר, ערבוב מדי פעם.
יוצקים תערובת לתוך זכוכית 13 x 9 אינץ ' או צלחת אפייה קרמיקה. מכסים להקפיא עד קפוא חלקית (בערך 1 שעה). לגרד עם מזלג, לרסק כל גושים. הקפאה, גירוד עם מזלג בכל שעה, 3 שעות נוספות ו -30 דקות או עד קפוא לחלוטין.
כפית גרניטה לתוך קערות; למעלה באופן שווה עם שקדים.