קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות0
מגזין

דובדבנים מוקפצים עם גראפה ושקדים

דובדבנים מוקפצים עם גראפה ושקדים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אופר, אז נסו דובדבנים מוקפצים עם גראפן ושקדים. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. צופה בדמות שלך? למתכון הידידותי הואינו מכיל גלוטן,, לקטו אובו צמחוני ופודמפ 327 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 6. מתכון זה מאוכלרשת דורשת מקלות קינמון, שקדים, גראפה וקינמון טחון. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 17%, וזה די רע. נסו נבטי בריסל מוקפצים עם דובדבנים ושקדים מיובשים, סקאלופין ברווז עם דובדבנים מיובשים וגראפה, ו דובדבנים עם ריקוטה ושקדים קלויים עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
אחרי שביליתי זמן מה בדרום צרפת, באמת התאהבתי בפירות ואגוזים מסוימים מעורבבים יחד בקינוחים. אולי זה בגלל שקדים ודובדבנים הם למעשה שני פירות, כי אני מרגיש שהם שייכים יחד. או אולי, בפשטות, שילוב הטעמים של 2 המרכיבים הללו הוא שהופך אותם למושלמים (וגימור פשוט) לכל ארוחה. ניתן לשלב אותו עם סורבה או גלידה, תלוי במצב הרוח שלך.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
( 23)( 23)
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
סורבהסורבה
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
3
מחממים מחבת עם תחתית כבדה על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוסיפים 1 כף חמאה והשקדים. מערבבים לציפוי האגוזים בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
( 23)( 23)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
5
מוסיפים את הקינמון הטחון וזורקים לציפוי. טוסט עד ריחני.
מרכיבים שתצטרך
קינמון טחוןקינמון טחון
3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
6
מעבירים את השקדים לקערה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
( 23)( 23)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מחזירים את המחבת לחום בינוני ומאפשרים לה להתחמם שוב, בערך 1 דקה.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
מוסיפים את 1 כף החמאה שנותרה וזורקים פנימה את הדובדבנים. מערבבים פנימה את מקלות הסוכר והקינמון. מבשלים במשך 1 דקה, תוך ערבוב כך שהסוכר מתמוסס, ואז מסירים את המחבת מהחום. מוסיפים בזהירות את הגראפה ומחזירים בזהירות את המחבת לאש. צעד מעט אחורה מכיוון שהאלכוהול עלול לגרום למחבת להלה מעט. מערבבים וממשיכים לבשל עד שהנוזל הופך מעט סירופי, 1 עד 2 דקות נוספות
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
אלכוהולאלכוהול
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
גרפהגרפה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
הסר את מקלות הקינמון.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
10
מסדרים את הדובדבנים ב -4 עד 6 קערות, מעליהם שקדים, נתז גראפה וכף נדיבה של סורבה לימון.
מרכיבים שתצטרך
סורבה לימוןסורבה לימון
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
( 23)( 23)
גרפהגרפה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
מגישים מיד.

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פרארי פרל. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 38 דולר.
פרארי פרל
פרארי פרל
קש-צהוב עם ברק זהוב קל. אינטנסיבי ומעודן במיוחד עם ניחוחות של שקדים, תפוחים, תבלין קל ורמזים לקרום לחם. יבש, נקי ואלגנטי עם חלקות לאורך זמן. הערות של תפוחים בשלים, שמרים נעימים ושקדים מתוקים.