דובדבנים מוקפצים עם גראפה ושקדים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אופר, אז נסו דובדבנים מוקפצים עם גראפן ושקדים. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. צופה בדמות שלך? למתכון הידידותי הואינו מכיל גלוטן,, לקטו אובו צמחוני ופודמפ 327 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 6. מתכון זה מאוכלרשת דורשת מקלות קינמון, שקדים, גראפה וקינמון טחון. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 17%, וזה די רע. נסו נבטי בריסל מוקפצים עם דובדבנים ושקדים מיובשים, סקאלופין ברווז עם דובדבנים מיובשים וגראפה, ו דובדבנים עם ריקוטה ושקדים קלויים עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
אחרי שביליתי זמן מה בדרום צרפת, באמת התאהבתי בפירות ואגוזים מסוימים מעורבבים יחד בקינוחים. אולי זה בגלל שקדים ודובדבנים הם למעשה שני פירות, כי אני מרגיש שהם שייכים יחד. או אולי, בפשטות, שילוב הטעמים של 2 המרכיבים הללו הוא שהופך אותם למושלמים (וגימור פשוט) לכל ארוחה. ניתן לשלב אותו עם סורבה או גלידה, תלוי במצב הרוח שלך.
מחממים מחבת עם תחתית כבדה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים 1 כף חמאה והשקדים. מערבבים לציפוי האגוזים בחמאה.
מוסיפים את הקינמון הטחון וזורקים לציפוי. טוסט עד ריחני.
מעבירים את השקדים לקערה ומניחים בצד.
מחזירים את המחבת לחום בינוני ומאפשרים לה להתחמם שוב, בערך 1 דקה.
מוסיפים את 1 כף החמאה שנותרה וזורקים פנימה את הדובדבנים. מערבבים פנימה את מקלות הסוכר והקינמון. מבשלים במשך 1 דקה, תוך ערבוב כך שהסוכר מתמוסס, ואז מסירים את המחבת מהחום. מוסיפים בזהירות את הגראפה ומחזירים בזהירות את המחבת לאש. צעד מעט אחורה מכיוון שהאלכוהול עלול לגרום למחבת להלה מעט. מערבבים וממשיכים לבשל עד שהנוזל הופך מעט סירופי, 1 עד 2 דקות נוספות
מסדרים את הדובדבנים ב -4 עד 6 קערות, מעליהם שקדים, נתז גראפה וכף נדיבה של סורבה לימון.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פרארי פרל. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 38 דולר.
פרארי פרל
קש-צהוב עם ברק זהוב קל. אינטנסיבי ומעודן במיוחד עם ניחוחות של שקדים, תפוחים, תבלין קל ורמזים לקרום לחם. יבש, נקי ואלגנטי עם חלקות לאורך זמן. הערות של תפוחים בשלים, שמרים נעימים ושקדים מתוקים.