זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם מיץ לימון, תותים) תותים, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פירות יער על ענן, פירות יער בתוך ענן, ו דובדבנים על ענן (מתכונים דומים).
הוראות
1
תנור חום עד 275°f. גריז התחתון הצדדים של מחבת 13x9 אינץ'. בקערה גדולה, להכות חלבונים ביצה, שמנת של טרטר ומלח עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד קצף. לנצח 1 3/4 כוסות סוכר, 1 כף בכל פעם; להמשיך להכות עד נוקשה מבריק. אל תפרזי.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטר
חלבונים
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
תנור
מחבת
2
מורחים במחבת.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
אופים 1 שעה. כבה תנור; השאר מקצפת בתנור עם דלת סגורה 12 שעות.