קושימומחה
מוכן ב25 שעות, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

דובדבנים על ענן

דובדבנים על ענן
זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם מיץ לימון, תותים) תותים, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פירות יער על ענן, פירות יער בתוך ענן, ו דובדבנים על ענן (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום עד 275°f. גריז התחתון הצדדים של מחבת 13x9 אינץ'. בקערה גדולה, להכות חלבונים ביצה, שמנת של טרטר ומלח עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד קצף. לנצח 1 3/4 כוסות סוכר, 1 כף בכל פעם; להמשיך להכות עד נוקשה מבריק. אל תפרזי.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
חלבוניםחלבונים
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
תנורתנור
מחבתמחבת
2
מורחים במחבת.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
אופים 1 שעה. כבה תנור; השאר מקצפת בתנור עם דלת סגורה 12 שעות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
בקערה גדולה, מערבבים גבינת שמנת, 1 כוס סוכר והוניל עד חלקה. בקערה בינונית קרה, להכות קצפת עד נוקשה. מקפלים קצפת ומרשמלו לתערובת גבינת שמנת.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקהשמנת מתוקה
קצפתקצפת
גבינת שמנתגבינת שמנת
מרשמלומרשמלו
ונילוניל
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מורחים באופן שווה על פני מרנג. מקררים לפחות 12 שעות, אבל לא יותר מ-24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
6
בקערה בינונית, מערבבים את כל מרכיבי ציפוי עד מעורבב היטב. כף מעל מנות בודדות של קינוח. לאחסן במקרר.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה