דיונון מטוגן פו בוי עם אבוקדו ושמן צ'ילה שחור
דיונון מטוגן Po 'Boy עם אבוקדו ושמן צ' ילה שחור יכול להיות רק קריאולית מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 29 גרם חלבון 55 גרם של שומן, וסך הכל 913 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. אם יש לך צ'ילי אנצ' ו, דיונון, מיץ ליים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ יין לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קטיפה אדומה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו דיונון מוקפץ עם מתכון רוטב שעועית שחורה, ביצה מטוגנת בשמן זית וצ'ילה עם אבוקדו ונבטים, ו ביצה מטוגנת בשמן זית וצ'ילה עם אבוקדו ונבטים (מתכונים דומים).
הוראות
עבור שמן צ ' ילה השחור: אם באמצעות תנור גז, ודא מאוורר הוא על ולהגדיר תנור או מתלה קירור על גבי המבער. סובב את המבער גבוה, ולהגדיר את צ ' יילס על המדף. שר את הצ ' ילי מעל הלהבה, מרפרף אותם מפעם לפעם עם זוג מלקחיים. הם נעשים כאשר הם מתנפחים והופכים שחורים. להפריש להתקרר. אם באמצעות תנור חשמלי, מניחים מחבת ברזל יצוק גדול מעל חום גבוה, מוסיפים את צ ' ילי, ומבשלים עד שהם התנפחו והשחירו. להפריש להתקרר.
כאשר צ ' ילי קריר, להסיר את הגבעולים והזרעים.
מוסיפים את הצ ' ילי לבלנדר או למעבד מזון יחד עם שמן זרעי הגפן, חומץ יין לבן, סוכר, שום, מלח ומיץ ליים. תהליך עד חלקה.
חותכים את גופי הדיונון לתוך סיבובים 1/4 אינץ', וחותכים את הזרועות לחתיכות 1 אינץ'.
מוסיפים את הדיונון לקערה יחד עם מיץ לימון אחד, וקמצוץ מלח. לזרוק על כוס אחת של קמח לתוך קערה שנייה.
בסיר כבד תחתית או תנור הולנדי, יוצקים מספיק שמן כדי לעלות על שני סנטימטרים במעלה הצדדים. סובב את החום לגובה בינוני. באמצעות מדחום שמן למדוד, להביא את השמן על 177°.
כאשר השמן מוכן, מוסיפים את הדיונון לתוך הקערה הגדולה עם קמח, וזורקים עד שכל חתיכה מצופה באופן שווה. תתנער מכל עודף.
מוסיפים את כמות הדיונון לשמן כפי שיתאים בשכבה אחת. מבשלים עד חום זהוב, שתיים עד שלוש דקות.
הסר חתיכות מבושלות עם כפית מחוררת ולנקז על מגבות נייר.
מפזרים קצת מלח. חזור על התהליך עד שכל הדיונון כבר מבושל.
במחצית התחתונה של כל גליל, מניחים שכבה של אבוקדו פרוס. מחלקים את הדיונון המטוגן בין ארבעת הלחמניות. למעלה כל אחד עם כפית של מיץ לימון וכפית של שמן צ ' ילה השחור. ואת החצאים העליונים של הלחמניות לכל ומגישים.