דיונון מלח ופלפל עם רוטב צ'ילי צלוי
המתכון מלח ופלפל דיונון עם רוטב צ'ילי צלוי יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 25 דקות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 159 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם יש לכם דיונון, רוטב דגים, קמח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: דיונון צ'ילי, מלח ופלפל, סקוויד מלח ופלפל, ו סקוויד מלח ופלפל.
הוראות
חותכים את הדיונון לחתיכות גדולות, ואז להבקיע דפוס יהלום criss-צלב לתוך הבשר, מבלי לחתוך את כל הדרך. כדי להפוך את הרוטב צ 'ילי, להלום את הצ' ילי היבש הקלוי במכתש ועלי (או מעבד מזון), ולאחר מכן להוסיף את סוכר כף היד. תחבוט שוב, תוסיף את מיץ הלימון ורוטב הדגים.
מערבבים היטב ומקום לצד אחד.
מחממים תנור ל 180c/מאוורר 160c / גז 4 ולהחליק תבנית אפייה פנימה
להלום את הגרגרים ומלח ים יחד, ואז לערבב לתוך הקמח בקערה גדולה ולהגדיר לצד אחד.
מחממים כמה שמן cms במחבת ווק או עמוק.
מניחים את ווק על חום גבוה; כאשר השמן מתחיל להבהב, הוא מוכן. לזרוק את הדיונון בקמח מתובל, כך שהוא מצופה היטב.
זרוק רבע של דיונון לתוך השמן ומטגנים במשך כ 1 דקות. הדיונון צריך להתכרבל וללכת פריך. הרם את השמן עם כפית מחוררת ולשמור חם בתנור על תבנית האפייה בזמן שאתה מבשל את השאר.
מגישים מיד, עם הרוטב בצד.