קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות29
מגזין

דיונון צלוי במרינדה שרי

דיונון צלוי במרינדה שרי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרינדה, אז תנו הזדמנות ל דיונון בגריל בשרי מרינדה. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 305 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. אם יש לכם שרי, פפריקה, פתיתי פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו דיונון עם רוטב ג'ינג'ר-סויה, מרינדה שרי אגוזים, ו מרינדה לימון ושרי לסטייק פלנק (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את המרינדה, לטאטא את כל החומרים יחד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
הוסף את הדיונון, לכסות, ולתת לרבד במקרר במשך 3 עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
3
הכן אש חמה בגריל. שמן מתלה גריל מחורר או מחבת גריל ברזל יצוק ומחממים על הגריל.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
הסר את הדיונון מן המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
5
מניחים את הדיונון על מתלה גריל מוכן וגריל במשך 4 דקות, פונה פעם אחת, או עד הדיונון הם כמעט אטום כל הדרך דרך ויש לי פיזר סביב הקצוות וזרועות. לא לבשל יתר על המידה או שהם יהפכו גומי.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
כדי לשרת, לארגן על מגש, לטפטף עם שמן זית, ולפזר עם פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
7
מ 25 יסודות: טכניקות לצלייה דגים על ידי קארן אדלר וג ' ודית Fertig. זכויות יוצרים © 2010 By Karen Adler and Judith Fertig; photographs copyright © 2010 by Joyce Oudkerk Pool. Published by The Harvard Common Press.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט