דיונון צרוב בקוטג'הנהר
אם יש לך שן שום, שמן זית, ל 5 דיונון קטן בינוני, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: Gravad Max של נהר קוטג'(מקרל Gravlax), הטרוטה בגריל של נהר קוטג'עם שומר, ו נהר קוטג'של צלוי כל Plaice עם עגבניות שרי.
הוראות
נקה את הדיונון. תניח בצד את הזרועות הקצוצות. עכשיו לחתוך לפתוח את שקיות דיונון," פרפר, " ולהבקיע אותם דפוס צלב הצוהר, מוודא שאתה לא לחתוך ישר דרך הבשר.
חותכים כל גוף דיונון butterflied ל 2 או 3 חתיכות קטנות יותר.
שלב את חתיכות דיונון, יחד עם זרועות, בקערה עם השום, שמן זית, פפריקה או סומאק, ומלח ופלפל, זורק אותם יחד עם הידיים שלך ולוודא הרבה טעמים נלכדים בחתכי היהלומים.
מחממים גריל, מחבת ברזל יצוק, או מחבת משוריינת כבדה עד ממש חם. (אם אתה חושש הסורגים על הסורג שלך הם נרחב מדי להגדיר עבור זרועות, לשים מסך רשת על גבי הסורג.)
הנח את חתיכות הדיונון על זה, צד יהלום למעלה, ואת זרועות כמו שהם נופלים.
תן להם לבשל רק 1 דקה, ואז להפוך את כולם. תבשל עוד דקה. חתיכות הדיונון החמאה ירצו להתכרבל, אז תהפכי אותן עוד פעם אחת כדי לעודד אותן לעשות זאת, ותאפשרי לחתיכות המתולתלות לקבל דקה אחרונה של בישול. זמן בישול כולל: 4 דקות לכל היותר.
מגישים מיד, עם עוד כמה צביטות של פפריקה או סומאק הכתה על הדיונון. בצד: כמה עלי סלט לבושים, מפולפלים, כגון ארוגולה, חרדל וכרוב תינוק. ואם אתה רוצה להכין ממנו מנה עיקרית, צ ' יפס.