דיז'ון ואבוקדו בקר שפשף בשר טנדרלוין צלי
דיז'ון ו בשר בקר שפשף אבוקדו Tenderloin צלי עשוי להיות רק המרינדה שאתה מחפש. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 5640 קלוריות, 346 גרם חלבון ו 450 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %76 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שום, סטייק תיבול, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. . מתכונים דומים: טימין ותבלינים-שפשף בשר בקר צלוי Tenderloin au Jus, Chipotle-שפשף בשר טנדרלוין, ו פלפל שחור Spice - שפשף בשר טנדרלוין.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). קו מחבת צלייה עם גיליון של רדיד אלומיניום.
מחממים מחבת גדולה מעל חום גבוה.
יוצקים את השמן, וחום עד עישון. לצרוב את הבשר בשמן החם עד השחמה מכל הצדדים, על 5 דקות.
הסר למחבת הצלייה כאשר נעשה. בעוד הצלי הוא צורב, מניחים את השום, חרדל, אבוקדו, סטייק תיבול לתוך בלנדר או מעבד מזון. להתמזג עד חלקה. מעיל צלי צרוב בכל רחבי עם תערובת אבוקדו.
צלי בתנור שחומם מראש עד tenderloin הגיע לרמה הרצויה של doneness, על 40 דקות עבור בינוני.