דיז'ון וצלי צלעות בקר עומדים בציפוי עשבי תיבול
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל דיז'ון ועשב מצופה בשר בקר צלוי. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה עד 26 גרם חלבון 51 גרם של שומן, וסך הכל 582 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום ולנטין. אם יש לכם פלפל, לחם, פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו רוזמרין-Dijon מצופה בשר צלוי עומד, צלעות צלויות בעשב, ו תבלין ומלח מצופה בצלי צלעות עומד (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים פרוסות לחם במעבד מזון, ואת הדופק 10 פעמים או עד פירורים בסדר למדוד 3/4 כוס.
מחממים מחבת קטנה מעל חום בינוני.
הוסף פירורי לחם למחבת, ומבשל 12 דקות או עד קלוי, ערבוב לעתים קרובות. מגניב 5 דקות.
בואו לצלות לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים צלי למחבת; מבשלים 5 דקות, משחימים מכל הצדדים.
מערבבים בזיליקום הבא 4 מרכיבים (דרך שום) בקערה; להפיץ תערובת חרדל על צלי. לטפוח פירורי לחם על צלי.
מניחים צלי על המדף של מחבת צלייה מצופה ספריי בישול; מתלה מקום במחבת.
אופים צלי ב 200 במשך 3 1/2 שעות או עד מדחום רושם 135 או עד מידה רצויה של doneness.
בואו לעמוד 20 דקות לפני חיתוך.