קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

דלורית בקארי ומרק אגס

דלורית בקארי ומרק אגס
דלעת בקארי ומרק אגס יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 165 קלוריות. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 8 . זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך בצל, חמאה, אבקת קארי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכונים דומים: דלעת סקווש: דלעת סקווש, אגס ומרק יוגורט, מרק דלורית עם זרעי סקווש בקארי, ו מרק דלורית בקארי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). קו גיליון אפייה מעוטר בנייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
2
חותכים סקווש חצי לאורכו; להשליך זרעים קרום.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
3
מניחים חצאים סקווש, לחתוך צדדים למטה, על תבנית אפייה מוכן. צלי בתנור שחומם מראש עד רך מאוד, כ 45 דקות. לגרוף את עיסת מהקליפה, ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
4
ממיסים חמאה בסיר מרק גדול על אש בינונית. מערבבים את הבצל, שום, זנגביל, אבקת קארי, ומלח. מבשלים ומערבבים עד הבצל הוא רך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)(צינור גדול)
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
יוצקים את מרק העוף לתוך הסיר, ומביאים לרתיחה. מערבבים את האגסים ואת הדלעת השמורה, ומבשלים עד האגסים רכים מאוד, כ 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
סכין קילוףסכין קילוף
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
יוצקים את המרק לתוך בלנדר, ממלאים את הכד לא יותר מחצי מלא. החזק את המכסה של הבלנדר עם מגבת מטבח מקופלת, בזהירות להתחיל את הבלנדר. מחית בקבוצות עד חלקה. להחזיר את המרק לסיר, מערבבים במחצית ומחממים.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחציחצי וחצי
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף