דלורית ממולאת כפולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פעמיים ממולאים Butternut סקווש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 834 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 58 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם מלח ופלפל, evoo, עלי מרווה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו דלעת ממולאת כפולה עם דלעת {ימי שישי עם רייצ'ל ריי}, Butternut סקווש אטריות טורקיה בולונז ממולא בלוט סקווש עם נמס Gruyere: שתי דרכים, ו דלעת ממולאת סקווש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
חצי את הסקווש לאורך, לגרוף את הזרעים ואת טפטוף עם EVOO.
מפזרים מלח, פלפל ואגוז מוסקט טרי וצלי עד רק במכרז, 30 עד 35 דקות.
הסר מהתנור ולתת להתקרר מעט.
בעוד הדלעת בתנור, מניחים מחבת קטנה על חום בינוני גבוה וממיסים את החמאה.
מוסיפים את עלי המרווה למחבת, מערבבים אותם בעדינות במשך כמה דקות, עד שהם פריכים וצבע ירוק עמוק.
הסר את המחבת מהחום, הניח את העלים הפריכים בצד על מגבת נייר ושומר את החמאה החומה.
בזהירות לגרוף את הבשר של הסקווש לתוך קערה שמירה על עורות שלמים. מחית עם ציר העוף, 1 כוס הצ ' דר, 1 כוס הפארם, כל הריקוטה, החמאה החומה השמורה, ולאחר מכן להתאים תבלינים. ממלאים את קליפות הסקווש בתערובת הפירה, למעלה עם קמצוץ של הצ ' דר והפארם הנותרים ואופים עד שהגבינה נמסה וחומה זהובה על גבי.
הסר מהתנור ומקשט עם עלי מרווה מטוגנים, מוחץ אותם קלות ביד שלך כפי שאתה מפזר מעל.
אתה יכול לשרת חצי שלם כארוחה, או לחתוך כל חצי בחצאים או בשלישים ומשמשים כצד.