קושיקשה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות2
ציון בריאות4
מגזין

דלעת בלוט משמש-ג'ינג'ר

דלעת בלוט משמש-ג'ינג'ר
דלעת בלוט משמש-ג'ינג'ר עשויה להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון ללא גלוטן וצמחוני זה מגיש 2 . מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 2 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 209 קלוריות. אם יש לכם רוטב סויה, שימורי משמש, פלפל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 34%. הציון הזה די גרוע. נסו דלעת בלוט עם רוטב משמש, דלעת בלוט אפויה עם מילוי קינואה, חמוציות ומשמש, ו מתוק כתום ג'ינג'ר צנובר סקווש טבעות (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים דלעת לשניים; מחק זרעים.
מרכיבים שתצטרך
סקוושסקווש
זרעיםזרעים
2
חותכים פרוסה דקה מלמטה של סקווש עם סכין חדה כדי לאפשר לו לשבת שטוח.
מרכיבים שתצטרך
סקוושסקווש
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
3
מניחים את הצד החלול כלפי מעלה בתוך 11 אינץ ' משומן. איקס 7-אין. תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
שלב את שאר החומרים; כף מעל דלעת. מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 45 דקות. לחשוף; אופים 15 דקות יותר או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
סקוושסקווש
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור