דלעת בלוטים ממולאת II
דלעת בלוטים ממולאת II היא מנה עיקרית המגישה 2. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 28 גרם חלבון, 42 גרם שומן, ובסך הכל 506 קלוריות. מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-268 היו אומרים שהוא פגע במקום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש בצל, שום, נקניק חזיר טחון ובשר בקר. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וקטוגנית. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 56%. נסו דלעת חמאה אטריות הודו בולונז דלעת בלוטים ממולא עם גרוייר מותך: שתי דרכים, דלעת חמאה אטריות הודו בולונז ממולא צנוברים עם גרוייר מומס: שתי דרכים, ודלעת בלוטים ממולאת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מפזרים דלעת עם מלח ופלפל, ומרססים קלות בשמן בישול.
מניחים בתבנית אפייה עם צד הבשר כלפי מטה, ומכסים בניילון נצמד.
מחממים במיקרוגל בחום גבוה במשך 10 עד 15 דקות, או עד שהבשר רך במזלג.
בינתיים, מבשלים בשר בקר וחזיר ב-1 כף שמן על אש בינונית גבוהה עד להשחמה היטב, תוך ערבוב תכוף עד לפירוק.
מסננים, ומניחים בצד. באותה מחבת מבשלים את הבצל והשום עד שהבצל נעשה שקוף.
מערבבים בשר בקר וחזיר עם גבינה ובצל, ומכינים את התערובת לחצאי דלעת.
אופים, ללא כיסוי, בתנור שחומם מראש במשך 15 עד 20 דקות, או עד שהגבינה נמסה והדלעת משחימה קלות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.