קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות18
מגזין

דלעת בלוטים ממולאת תפוחים

דלעת בלוטים ממולאת תפוחים
זקוקים לארוחה ללא גלוטן? סקווש צנוברים ממולא בתפוח יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 331 קלוריות, 9 גרם חלבון ו-14 גרם שומן כל אחת. תמורת $1.25 למנה, מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 247 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. אם יש לכם סוכר חום, צימוקים זהובים, תפוחי גרני סמית וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-30 דקות. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 82%, וזה נהדר. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: דלעת צנובר ממולאת תפוחים, דלעת צנובר ממולאת תפוחים ודלעת צנובר ממולאת תפוחים.

הוראות

1
מחממים תנור ל-350 מעלות F (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים את הדלעת על תבנית אפייה עם הצד החתוך כלפי מטה. ממלאים את תבנית האפייה ב-1/2 אינץ' מים.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
אופים את הדלעת בתנור שחומם מראש במשך 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מסננים את כל המים שנותרו בתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
בזמן שהדלעת נאפה, ממיסים את המרגרינה במחבת גדולה על אש בינונית. מבשלים את הבצל והתפוח במרגרינה עד שהבצל מתרכך והפך לשקוף, 10 עד 15 דקות. מגרדים את התערובת לקערה לצינון עד לסיום האפייה של הדלעת.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
סכין קילוףסכין קילוף
לשימור,לשימור,
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
לאחר שהדלעת מוכנה, מערבבים את הצימוקים, הסוכר החום, הקינמון וגבינת הצ'דר לתוך תערובת התפוחים. הופכים את הדלעת החתוכה כלפי מעלה על תבנית האפייה וממלאים בתערובת התפוחים. מחזירים את הדלעת לתנור; אופים עד שהמילוי חם והגבינה נמסה, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
סכין קילוףסכין קילוף
לשימור,לשימור,
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן