דלעת בלוטים ממולאת תפוחים
זקוקים לארוחה ללא גלוטן? סקווש צנוברים ממולא בתפוח יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 331 קלוריות, 9 גרם חלבון ו-14 גרם שומן כל אחת. תמורת $1.25 למנה, מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 247 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. אם יש לכם סוכר חום, צימוקים זהובים, תפוחי גרני סמית וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-30 דקות. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 82%, וזה נהדר. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: דלעת צנובר ממולאת תפוחים, דלעת צנובר ממולאת תפוחים ודלעת צנובר ממולאת תפוחים.
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות F (175 מעלות צלזיוס).
מניחים את הדלעת על תבנית אפייה עם הצד החתוך כלפי מטה. ממלאים את תבנית האפייה ב-1/2 אינץ' מים.
אופים את הדלעת בתנור שחומם מראש במשך 40 דקות.
מסננים את כל המים שנותרו בתבנית האפייה.
בזמן שהדלעת נאפה, ממיסים את המרגרינה במחבת גדולה על אש בינונית. מבשלים את הבצל והתפוח במרגרינה עד שהבצל מתרכך והפך לשקוף, 10 עד 15 דקות. מגרדים את התערובת לקערה לצינון עד לסיום האפייה של הדלעת.
לאחר שהדלעת מוכנה, מערבבים את הצימוקים, הסוכר החום, הקינמון וגבינת הצ'דר לתוך תערובת התפוחים. הופכים את הדלעת החתוכה כלפי מעלה על תבנית האפייה וממלאים בתערובת התפוחים. מחזירים את הדלעת לתנור; אופים עד שהמילוי חם והגבינה נמסה, כ-15 דקות.