חטיפי דלעת IV עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 48 . מנה אחת מכילה 64 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו קמח, סודה לשתיה, אגוז מוסקט טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו דלעת ספייס פלדה לחתוך ברים שיבולת שועל עם דלעת ספייס שוקולד לבן זיגוג, דלעת בראוני ברים קסם עם ציפוי קסם דלעת, ו חטיפי דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 12x18 אינץ חצי גיליון פאן.
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
2
בקערה גדולה, באמצעות כף עץ, לערבב יחד את הביצים, שמן, סוכר ודלעת עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
דלעת
סוכר
ביצה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
קערה
3
מערבבים את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, מלח, קינמון, זנגביל, ציפורן ואגוז מוסקט; מערבבים לתוך תערובת הדלעת עד רק מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
קינמון
דלעת
ציפורן
ג ' ינג ' ר
מוסקט
קמח לכל מטרה
מלח
4
מורחים באופן שווה למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
אופים במשך 25 עד 30 דקות בתנור שחומם מראש, עד ברים באביב בחזרה כאשר נגע קלות. מגניב לפני חיתוך לסורגים.