דלעת וצ'ילי חזיר
דלעת וצ'ילי חזיר נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 37 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 484 קלוריות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם כמון טחון, tomatillos, צ'ילי jalapeño, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הדלעת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוחי דלעת: פחזניות דלעת כקינוח. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. עם כפית ציון של 86% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו צ'ילי חזיר ודלעת, שעועית לבנה וצ'ילי חזיר דלעת, ו דלעת הודו צ'ילי: צ' ילי צ'ילי בריא לבשל את הזוכה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן במחבת של 5 עד 6 ליטר על חום בינוני-גבוה. כאשר חם, להוסיף חזיר ומערבבים לעתים קרובות עד השחמה, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים בצל ושום למחבת; מערבבים לעתים קרובות עד הבצל הוא צולע, על 8 דקות.
בינתיים, בבלנדר, מערבולת tomatillos ו jalapeos עד חלקה.
מוסיפים 1 כוס מים, תערובת tomatillo, דלעת, שעועית, כמון, צ ' ילי טחון, ומלח. להפחית את החום כדי לשמור על רתיחה, כיסוי, לבשל, ערבוב מדי פעם, 10 דקות. מערבבים בשר חזיר. לבשל, מכוסה, עד חזיר הוא כבר לא ורוד במרכז (לחתוך לבדוק), 10 דקות יותר.
מוסיפים כוסברה ומיץ ליים.