דלעת חורף ממולאת אפויה
צריך תוספת ללא חלב? דלעת חורף ממולאת אפויה יכולה להיות מתכון נהדר לנסות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 16 גרם חלבון, 33 גרם שומן, ובסך הכל 516 קלוריות. זה יהיה להיט שלך החורף אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 20 דקות. לכו לחנות ואספו דלעת בלוטים, שמן זית, טימין ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. עם כפית ציון 84%, המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: דלעת חורף ממולאת אפויה, סקווש החורף הממולא מגיע לחברה, ו דלעת חורף ממולאת בקינואה, קייל ופקאן.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מניחים חצאי דלעת חתוכים בצד כלפי מטה בתבניות אפייה. ממלאים מחבתות במים של כ-1/2 אינץ'.
אופים סקווש 40 דקות בתנור שחומם מראש, או עד למכרז.
בזמן שדלעת אופה מחממים את השמן במחבת על אש בינונית.
מניחים בצל וסלרי במחבת, ומבשלים עד שהם רכים. מערבבים פנימה את הנקניקיה והטימין. מבשלים ומערבבים עד להשחמה אחידה.
מוציאים את הדלעת מהתנור, ומגרדים בזהירות את העיסה מהקליפות. הניחו קליפות בצד.
מניחים את העיסה בקערה, ומועכים בעזרת מועך תפוחי אדמה.
מערבבים פנימה את תערובת הנקניקיות המבושלות, הביצה, פירורי הלחם, הצימוקים והפקאנים. סקופ לתוך הקליפות שמורות. מניחים דלעת ממולאת בכלי האפייה.
אופים 25 דקות בתנור 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס), עד לחימום.