דלעת חמאה שמנת טארט
מנה אחת מכילה 310 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו פודינג ממולא ועוגה, ביצים, ציפוי מוקצף, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-10 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: טארט פקאן חמאה עם ויסקי ממוסמר קצפת, עוגת דלעת עם חמאת פקאן עם קרם חמאה, ו גבינת שמנת ועוגות דלעת חמאה.
הוראות
מניחים קרום עוגה במחבת טארט 10 אינץ ' עם תחתית נשלפת כפי שמכוון על תיבה עבור פאי מלא קרום אחד. לחץ בתחתית ולמעלה בצד של מחבת. קצה לקצץ במידת צורך. אל תדקור את הקרום.
בקערה גדולה, לנצח את מילוי החומרים עם whisk עד משולב היטב.
אופים 20 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 204°. במידת הצורך, לכסות את קצה הקרום עם רצועות של נייר כדי למנוע השחמה מוגזמת.
אופים 15 עד 20 דקות יותר או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב לחלוטין על מתלה קירור, על 1 שעה. מקררים לפחות 1 שעה או עד קר.
בקערה בינונית, לנצח גבינת שמנת עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד שמנת.
מוסיפים ציפוי מוקצף תערובת פודינג חמאה; לנצח עד חלקה וקרם.
בקערה קטנה ומקוררת, לנצח 1/2 כוס שמנת, תערובת פודינג שוקולד לבן יבש וניל עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. מילוי שקית בצק עם תערובת שמנת; צינור סביב קצה ומרכז העוגה.
מקשטים עם חצאי פקאן. חנות מכוסה במקרר.