דלעת ספגטי עם אדממה-כוסברה פסטו
סקווש ספגטי עם כוסברה-כוסברה עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מנה אחת מכילה 219 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם שיני שום, edamame, שמן זית extravirgin, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו הליבוט צלוי במחבת עם כוסברה אדממה פסטו, המבורגרים סלמון ווסאבי עם אדאמה-כוסברה פסטו, ו דל שומן פסטו ספגטי סקווש (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים כל סקווש חצי לאורכו; להשליך זרעים.
מניחים חצאים סקווש, לחתוך צדדים למטה, על תבנית אפייה מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 1 שעה או עד מכרז. מגניב במקצת. לגרד בתוך סקווש עם מזלג כדי להסיר גדילי spaghettilike למדוד על 8 כוסות.
מפזרים 1/4 כפית מלח; לזרוק בעדינות לשלב. כסה וחמם.
מניחים כוסברה, מרק, שמן, פלפל, נשאר 1/4 כפית מלח, שום, ו edamame במעבד מזון; דופק עד קצוץ גס.
מגישים edamame פסטו מעל סקווש; מפזרים גבינה.