דלעת סקווש כרישה כרישה
דלעת סקווש כרישה כרישה יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מתאים ל-6 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 189 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. אם יש לך ביצים, חמאה, גבינת פרמזן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלק מוזהב, סבתא סמית, דלורית סקווש וטימין שנינות, דלעת סקווש-מרק כרישה, ו מרק כרישה דלורית (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חצאים סקווש, לחתוך צדדים למטה, על תבנית אפייה מצופה ספריי בישול.
אופים ב 375 במשך 45 דקות או עד מכרז. מגניב 30 דקות. לגרוף את עיסת, ו מחית עם מחית תפוחי אדמה או מזלג עד חלקה.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-32
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני; מחבת מעיל עם ספריי בישול. ממיסים חמאה במחבת.
להוסיף כרישה; לכסות ולבשל 20 דקות או עד רך, ערבוב פעם. להפחית את החום בינוני נמוך; לחשוף ולבשל 10 דקות או עד השחמה קלה, ערבוב מדי פעם. מגניב במקצת.
מערבבים את הסוכר ואת החומרים הבאים 5 (דרך חלמון ביצה) בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים סקווש וכרישה; מערבבים עד בשילוב טוב. מחלקים את תערובת סקווש באופן שווה בין 6 (6-אונקיה) ramekins או כוסות פודינג מצופה ספריי בישול.
מניחים ramekins במחבת אפייה 13 x 9 אינץ'; מוסיפים מים חמים למחבת לעומק של 1 אינץ'. מכסים את המחבת בנייר כסף; אופים ב 325 במשך 25 דקות. לחשוף ולבשל 15 דקות נוספות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
הסר מהתנור, ומניח את ramekins על תבנית אפייה.
מפזרים 2 כפיות גבינת פרמזן על כל ramekin.
מחית צלייה למשך 2 דקות או עד שהגבינה נמסה ומתחילה להשחים.