מוסיפים את השום, קאיין, קינמון, אגוז מוסקט, ו 1/2 כפית של הכמון ומבשלים 1 דקה. מערבבים את הדלעת, עגבניות, צימוקים, מרק, חומוס, ו 1 1/2 כפיות של מלח. מביאים לרתיחה. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים במשך 10 דקות. לחשוף ולבשל עד הסקווש הוא רך, 15 עד 20 דקות. בינתיים, בסיר בינוני, להביא 1 1/2 כוסות מים הכמון הנותרים ומלח לרתיחה. מערבבים בקוסקוס. כיסוי, להסיר מהחום, ולתת לעמוד במשך 5 עד 10 דקות. קצפת עם מזלג. מחלקים את הקוסקוס בין קערות בודדות ומצקת את הדלעת מעל.