דלעת סקווש, פיצה תרד גבינת עיזים
מתכון Butternut סקווש, פיצה תרד גבינת עיזים יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 239 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, שמן זית, קורנית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: ערב פיצה: שום קלוי, דלורית וגבינת עיזים, דלעת סקווש, סלט תרד רימונים וגבינת עיזים עם יין אדום ויניגרט, ו פנה עם דלעת סקווש, כרוב וגבינת עיזים {12 שבועות של קישוא חורף}.
הוראות
חום פיצה אבן על המדף התחתון (או usean הפוך 11" x 16" גיליון עוגיות, לא מחומם). לזרוק squashwith 1 כפית שמן, 1/8 כפית מלח 1/8 כפית פלפל. על bakingsheet, לבשל סקווש עד רך משחימים קלות, 25 דקות, ערבוב באמצע; להפריש. במחבת גדולהעל חום בינוני-גבוה, חום שנותר 1 כף שמן. קוקוניון (עונה עם הנותרים 1/8 כפית מלח ופלפל 1/8 כפית),ערבוב, עד חום בהיר, 10 דקות.
להוסיף 2 כפות מים; לבשל, ערבוב, עד חום, 5 דקות.
הסר מהחום.הפעל תנור עד 450°.
מפזרים קמח על משטח שטוח. לחץ על מעגל 15 אינץ 'או 10" x 16 " מלבן. למעלה עםחומר, בצל, תרד, גבינה ותימין. אבן אבק או גיליון עם קמח תירס; מקום פיצה על זה.
אופים untilcrust הוא פריך וגבינה נמס, 10 עד 12 דקות.
222 קלוריות לפרוסה, 9 גרם שומן, 3 גרם שומן רווי, 32 גרם פחמימות, 5 גרם סיבים, 8 גרם חלבון