דלעת עם נקניק מתובל מתוק
אם יש לכם סקווש בלוט, סוכר חום, נקניק הודו פיקנטיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו סקווש בלוט מתוק ומתובל, סקווש בלוט קלוי מתוק ומתובל, ו סקווש בלוט ממולא נקניקיות הודו מתוקות ומלוחות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים את חצאי הסקווש כלפי מטה בתבנית אפייה ב 1 אינץ ' של מים ואופים עד הבשר רך, כ 45 דקות. בינתיים, לחמם את שמן הזית במחבת גדולה על חום בינוני; לבשל את הנקניק בשמן עד חום, לשבור את הבשר לחתיכות קטנות כפי שהוא מבשל; להפריש.
לאחר חצאי הסקווש הם מכרז, להשליך את המים. בנדיבות מפזרים סוכר חום לתוך החלל של כל מחצית סקווש, שמירה על 1/4 כוס לשימוש מאוחר יותר. ממלאים את חצאי הסקווש עם נקניק משחימים, העליון עם סוכר חום שמורות. חזור סקווש לתבנית האפייה ואופה עד שהסוכר מתחיל להמיס, כ -15 דקות.