דלעת-צ'אי לחם מהיר
לחם מהיר של דלעת-צ'אי עשוי להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מתכון צמחוני זה משרת 12 . מנה אחת מכילה 182 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. אם יש לכם חלבון ביצה, הל טחון, חלב שומן מופחת וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 30%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו דלעת-צ'אי לחם מהיר, לבשל את הספר: דלעת אגוז חמוציות לחם מהיר, ו דלעת צ'אי לאטה (מתכונים דומים).
הוראות
מצפים תבנית כיכר בגודל 9 על 5 אינץ ' בתרסיס אפייה.
שלב את כל החומרים היבשים (דרך פלפל אנגלי) בקערה גדולה.
הקציפו ביצים, חלבון ביצה, חלב, שמן ודלעת בקערה בינונית עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים מרכיבים רטובים לחומרים היבשים, תוך ערבוב עד לקבלת תערובת אחידה.
מורחים את הבלילה לתבנית המוכנה.
אופים את הלחם עד להשחמה קלה וקיסם המוחדר למרכז יוצא נקי (60 עד 65 דקות). מצננים בתבנית למשך 10 דקות, ואז יוצאים על רשת ומניחים להתקרר למשך 30 דקות ומעלה.