דלעת רול השני
דלעת רול השני הוא לקטו אובו צמחוני קינוח. מתכון זה משמש 19. מנה אחת מכילה 169 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. מתכון זה מכלמתכונים דורש אגוזי מלך, גבינת שמנת, קמח ותמצית ונילן. 1834 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 23%, וזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: רול רול דלעת גבינה, עוגת גבינה דלעת פרנץ ' טוסט לחמניות עם רוטב טבילת תבלינים דלעת, ו דלעת רול.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה בגודל 15 על 10 על 1 אינץ ' ומרפדים בנייר אפייה. משמנים ומקמחים את הנייר.
בקערה גדולה, היכו ביצים גבוה במשך חמש דקות. מוסיפים בהדרגה סוכר לבן ודלעת.
מוסיפים קמח, קינמון וסודה לשתייה.
מורחים את הבלילה באופן שווה בתבנית.
מפזרים אגוזי מלך באופן שווה מעל.
אופים בחום של 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס) למשך 15 דקות או עד שהעוגה קופצת לאחור כשנוגעים בה קלות. מיד להפוך על מגבת פשתן מאובק עם ממתקים סוכר. קלף נייר וגלגל עוגה במגבת, החל מהקצה הקצר. מגניב.
מערבבים יחד ממתקים סוכר, וניל, חמאה או מרגרינה וגבינת שמנת עד לקבלת תערובת חלקה.
מורחים מילוי על העוגה עד 1 אינץ ' מהקצוות.
להתגלגל שוב. מכסים ומצננים עד להגשה. אבק עם סוכר קונדיטורים נוסף, אם תרצה בכך.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
לחמניות דלעת בתפריט? נסה להתאים עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. קרם סולרה שרי עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![קרם סולרה שרי]()
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי יש ענבר מבריק וגוון נחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף מלא בינוני עם גימור ארוך וטעים.