דלעת שיפון מוס עם קרום Gingersnap
דלעת שיפון מוס עם קרום Gingersnap דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 398 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו לקשט: ג'ינג'ר גבישי וקצפת, ביצים, קינמון טחון, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. נסו דלעת שיפון מוס עם קרום Gingersnap, עוגת מוס דלעת עם קרום Gingersnap, ו עוגת שיפון אפרסמון עם קרום Gingersnap (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד פירורי gingersnap וחמאה בקערה עד פירורים הם רטובים באופן שווה, ולאחר מכן לחץ על החלק התחתון של מחבת springform חמאה.
אופים באמצע התנור עד הקצה הוא חום זהוב, כ 8 דקות (לצפות בזהירות לקראת סוף האפייה; קרום שורף בקלות). מגניב במחבת על מדף.
מפזרים ג ' לטין מעל בורבון בקערה קטנה ולתת לרכך.
היכו יחד חלמונים וסוכר חום עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד עבה וחיוור, 3 עד 5 דקות. להפחית את המהירות עד בינוני ומערבבים דלעת, תבלינים ומלח.
העברת תערובת דלעת לסיר כבד 4 ליטר ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב כל הזמן, עד שהוא רושם 160°f על ממתקים או מדחום מיידי לקרוא, על 6 דקות.
הסר פאן מחום ומיד להוסיף תערובת ג ' לטין, ערבוב עד מומס.
העברה לקערת מתכת גדולה להגדיר בקערה גדולה יותר של קרח ומים קרים וקריר, ערבוב מדי פעם, עד עקביות של חלבוני ביצה גלם, על 15 דקות.
לנצח חלבונים ביצה עם מקצף ניקה במהירות גבוהה עד קצף, ולאחר מכן להוסיף בהדרגה סוכר מגורען, להכות עד הלבנים להחזיק פסגות נוקשות, מבריק. מקפלים לתוך תערובת דלעת בעדינות אבל ביסודיות.
לנצח קרם בקערה אחרת עם מקצף ניקה עד שזה פשוט מחזיק פסגות נוקשות, ואז לקפל לתוך תערובת דלעת בעדינות אבל ביסודיות.
יוצקים מילוי למחבת springform, החלקה למעלה, וצינה, חשוף, 1 שעה. כיסוי וצינה עד סט, לפחות 3 שעות.
לפני ההגשה, להפעיל סכין דק סביב קצה המחבת ולהסיר את הצד.
חלבוני הביצה במתכון זה אינם מבושלים. אם סלמונלה היא בעיה באזור שלך, אתה יכול להשתמש מחדש אבקת חלבוני ביצה כגון רק לבנים.