קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות4
מגזין

דלעת שיפון מוס עם קרום Gingersnap

דלעת שיפון מוס עם קרום Gingersnap
דלעת שיפון מוס עם קרום Gingersnap דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 398 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו לקשט: ג'ינג'ר גבישי וקצפת, ביצים, קינמון טחון, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. נסו דלעת שיפון מוס עם קרום Gingersnap, עוגת מוס דלעת עם קרום Gingersnap, ו עוגת שיפון אפרסמון עם קרום Gingersnap (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מערבבים יחד פירורי gingersnap וחמאה בקערה עד פירורים הם רטובים באופן שווה, ולאחר מכן לחץ על החלק התחתון של מחבת springform חמאה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובהעוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
אופים באמצע התנור עד הקצה הוא חום זהוב, כ 8 דקות (לצפות בזהירות לקראת סוף האפייה; קרום שורף בקלות). מגניב במחבת על מדף.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
מפזרים ג ' לטין מעל בורבון בקערה קטנה ולתת לרכך.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
היכו יחד חלמונים וסוכר חום עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד עבה וחיוור, 3 עד 5 דקות. להפחית את המהירות עד בינוני ומערבבים דלעת, תבלינים ומלח.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
צבע מאכל אדום וצהוב, אם רוציםצבע מאכל אדום וצהוב, אם רוצים
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
3
העברת תערובת דלעת לסיר כבד 4 ליטר ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב כל הזמן, עד שהוא רושם 160°f על ממתקים או מדחום מיידי לקרוא, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבע מאכל אדום וצהוב, אם רוציםצבע מאכל אדום וצהוב, אם רוצים
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
הסר פאן מחום ומיד להוסיף תערובת ג ' לטין, ערבוב עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
העברה לקערת מתכת גדולה להגדיר בקערה גדולה יותר של קרח ומים קרים וקריר, ערבוב מדי פעם, עד עקביות של חלבוני ביצה גלם, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
לנצח חלבונים ביצה עם מקצף ניקה במהירות גבוהה עד קצף, ולאחר מכן להוסיף בהדרגה סוכר מגורען, להכות עד הלבנים להחזיק פסגות נוקשות, מבריק. מקפלים לתוך תערובת דלעת בעדינות אבל ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
צבע מאכל אדום וצהוב, אם רוציםצבע מאכל אדום וצהוב, אם רוצים
7
לנצח קרם בקערה אחרת עם מקצף ניקה עד שזה פשוט מחזיק פסגות נוקשות, ואז לקפל לתוך תערובת דלעת בעדינות אבל ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
צבע מאכל אדום וצהוב, אם רוציםצבע מאכל אדום וצהוב, אם רוצים
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
יוצקים מילוי למחבת springform, החלקה למעלה, וצינה, חשוף, 1 שעה. כיסוי וצינה עד סט, לפחות 3 שעות.
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
9
לפני ההגשה, להפעיל סכין דק סביב קצה המחבת ולהסיר את הצד.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
חלבוני הביצה במתכון זה אינם מבושלים. אם סלמונלה היא בעיה באזור שלך, אתה יכול להשתמש מחדש אבקת חלבוני ביצה כגון רק לבנים.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים יבשיםחלבונים יבשים
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים