דלעת שיפון מוס עם קרום Gingersnap דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 398 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו לקשט: ג'ינג'ר גבישי וקצפת, ביצים, קינמון טחון, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. נסו דלעת שיפון מוס עם קרום Gingersnap, עוגת מוס דלעת עם קרום Gingersnap, ו עוגת שיפון אפרסמון עם קרום Gingersnap (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים יחד פירורי gingersnap וחמאה בקערה עד פירורים הם רטובים באופן שווה, ולאחר מכן לחץ על החלק התחתון של מחבת springform חמאה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובה
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
אופים באמצע התנור עד הקצה הוא חום זהוב, כ 8 דקות (לצפות בזהירות לקראת סוף האפייה; קרום שורף בקלות). מגניב במחבת על מדף.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
דַק-
1
מפזרים ג ' לטין מעל בורבון בקערה קטנה ולתת לרכך.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
רוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
היכו יחד חלמונים וסוכר חום עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד עבה וחיוור, 3 עד 5 דקות. להפחית את המהירות עד בינוני ומערבבים דלעת, תבלינים ומלח.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
צ'יפס קינמון וייטנאמי
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
3
העברת תערובת דלעת לסיר כבד 4 ליטר ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב כל הזמן, עד שהוא רושם 160°f על ממתקים או מדחום מיידי לקרוא, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
הסר פאן מחום ומיד להוסיף תערובת ג ' לטין, ערבוב עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
דַק-
5
העברה לקערת מתכת גדולה להגדיר בקערה גדולה יותר של קרח ומים קרים וקריר, ערבוב מדי פעם, עד עקביות של חלבוני ביצה גלם, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
התזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
לנצח חלבונים ביצה עם מקצף ניקה במהירות גבוהה עד קצף, ולאחר מכן להוסיף בהדרגה סוכר מגורען, להכות עד הלבנים להחזיק פסגות נוקשות, מבריק. מקפלים לתוך תערובת דלעת בעדינות אבל ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
7
לנצח קרם בקערה אחרת עם מקצף ניקה עד שזה פשוט מחזיק פסגות נוקשות, ואז לקפל לתוך תערובת דלעת בעדינות אבל ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
יוצקים מילוי למחבת springform, החלקה למעלה, וצינה, חשוף, 1 שעה. כיסוי וצינה עד סט, לפחות 3 שעות.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
9
לפני ההגשה, להפעיל סכין דק סביב קצה המחבת ולהסיר את הצד.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
דַק-
1
חלבוני הביצה במתכון זה אינם מבושלים. אם סלמונלה היא בעיה באזור שלך, אתה יכול להשתמש מחדש אבקת חלבוני ביצה כגון רק לבנים.