קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות4
מגזין

דלעת שיפון מוס עם קרום Gingersnap

דלעת שיפון מוס עם קרום Gingersnap
דלעת שיפון מוס עם קרום Gingersnap דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 398 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו לקשט: ג'ינג'ר גבישי וקצפת, ביצים, קינמון טחון, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. נסו דלעת שיפון מוס עם קרום Gingersnap, עוגת מוס דלעת עם קרום Gingersnap, ו עוגת שיפון אפרסמון עם קרום Gingersnap (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים יחד פירורי gingersnap וחמאה בקערה עד פירורים הם רטובים באופן שווה, ולאחר מכן לחץ על החלק התחתון של מחבת springform חמאה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובהעוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
אופים באמצע התנור עד הקצה הוא חום זהוב, כ 8 דקות (לצפות בזהירות לקראת סוף האפייה; קרום שורף בקלות). מגניב במחבת על מדף.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
מפזרים ג ' לטין מעל בורבון בקערה קטנה ולתת לרכך.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
היכו יחד חלמונים וסוכר חום עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד עבה וחיוור, 3 עד 5 דקות. להפחית את המהירות עד בינוני ומערבבים דלעת, תבלינים ומלח.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
3
העברת תערובת דלעת לסיר כבד 4 ליטר ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב כל הזמן, עד שהוא רושם 160°f על ממתקים או מדחום מיידי לקרוא, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
הסר פאן מחום ומיד להוסיף תערובת ג ' לטין, ערבוב עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
העברה לקערת מתכת גדולה להגדיר בקערה גדולה יותר של קרח ומים קרים וקריר, ערבוב מדי פעם, עד עקביות של חלבוני ביצה גלם, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
לנצח חלבונים ביצה עם מקצף ניקה במהירות גבוהה עד קצף, ולאחר מכן להוסיף בהדרגה סוכר מגורען, להכות עד הלבנים להחזיק פסגות נוקשות, מבריק. מקפלים לתוך תערובת דלעת בעדינות אבל ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
7
לנצח קרם בקערה אחרת עם מקצף ניקה עד שזה פשוט מחזיק פסגות נוקשות, ואז לקפל לתוך תערובת דלעת בעדינות אבל ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
יוצקים מילוי למחבת springform, החלקה למעלה, וצינה, חשוף, 1 שעה. כיסוי וצינה עד סט, לפחות 3 שעות.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
9
לפני ההגשה, להפעיל סכין דק סביב קצה המחבת ולהסיר את הצד.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
חלבוני הביצה במתכון זה אינם מבושלים. אם סלמונלה היא בעיה באזור שלך, אתה יכול להשתמש מחדש אבקת חלבוני ביצה כגון רק לבנים.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים יבשיםחלבונים יבשים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי